Luettelo

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

EMI-vastaanotinjärjestelmä

Vastaa ilmoitukseen

Tuotteen kuvaus

EMI-9KB:


EMI-vastaanotinjärjestelmä EMI:n (sähkömagneettisten häiriöiden) säteilyn johtumisen tai johdettujen päästöjen testaamiseen. EMI-9KB EMI-vastaanotin on valmistettu täydellisellä sulkurakenteella ja vahvalla sähkönjohtavuusmateriaalilla, jolla on suuri suojaava vaikutus. EMI-testausjärjestelmän uuden tekniikan ansiosta se ratkaisi laitteen itsensä aiheuttaman EMI-ongelman. Testitulokset ovat kansainvälisen testausraportin mukaisia. EMI-testijärjestelmä EMI-9KB täyttää täysin CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 ja EN55022 vaatimukset.

Järjestelmäkokoonpanot:
- EMI-9KC-testijärjestelmä sisältää: EMI-9KC EMI-vastaanotin sisäänrakennettu vaimennin (9K-1GHz), LISN-A keinotekoinen verkkovirta (16A RS-232-kommunikaatiolla), CDNE-M316 Kytkentä-/poiskytkentäverkko emissiota varten, 3 kpl eristysmuuntajia ja kaapeleita.
- EMI-9KB-testausjärjestelmä sisältää: EMI-9KB EMI-vastaanotin (9K-300MHz), LISN-A keinotekoinen verkkovirta (5A), CDNE-M316 kytkentä-/poiskytkentäverkko emissiota varten, 3kpl eristysmuuntajia, vaimennin ja kaapelit.
- EMI-9KA testijärjestelmä sisältää: EMI-9KA EMI-vastaanotin (9K-30MHz), LISN-A keinotekoinen verkkovirta (5A), 3 kpl eristysmuuntajia, vaimennin ja kaapelit.

Vaihtoehtoiset kojeet, jotka toimivat EMI-9KC-, EMI-9KB- ja EMI-9KA-EMI-vastaanottimien kanssa:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC Puhdas siniaaltovaihtovirtalähde EUT:tä varten
- LISUN SDR-2000B magneettinen suojauskaappi EMI-vastaanotinjärjestelmää varten
-lISUN VVLA-30M Kolmen silmukan antenni 9k-30MHz:n säteilyn testaamiseen
- LISUN AB-CLP Absorbing Clamp kotisovellusten ja moottorityökalujen testaamiseen

Tekniset tiedot:
- EMI-9KC), 9kHz~300MHz (EMI-9KB), 9kHz~30MHz (EMI-9KA)
- Taajuusvakaus: 1×10^-6
- Taajuusresoluutio: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Testin toleranssi: ±2 dB
- Mittaus- ja havaitsemismenetelmä: PK, QP ja AV
- Mittausalue 20dBμV - 140dBμV
- Taajuusskannauksen askelpituus: 20Hz~2MHz
- Nuohouskaistanleveys: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- Kytke PC USB-kaapelilla ja ohjelmisto toimii Win7, Win8 ja Win10, Win11

Mikä on EMI-vastaanotin?
Sähkömagneettinen häiriö (EMI-vastaanotin) on elektronista kohinaa, joka häiritsee kaapelisignaaleja ja heikentää signaalin eheyttä. EMI-vastaanotin syntyy yleensä sähkömagneettisista säteilylähteistä, kuten moottoreista ja koneista. EMI-vastaanotin (sähkömagneettinen häiriö) on kahdenlaista: johdettu häiriö ja säteilyhäiriö. Johtuvalla häiriöllä tarkoitetaan yhden sähköverkon signaalien kytkeytymistä (häiriötä) toiseen sähköverkkoon johtavan väliaineen kautta. Säteilyhäiriöllä tarkoitetaan häiriölähteen signaalin kytkeytymistä (häiriö) toiseen sähköverkkoon tilan kautta.

Miten EMI-häiriö testataan?
Sähkömagneettinen häiriö, joka heikentää sähkölaitteen tai elektronisen laitteen suorituskykyä, toimii epänormaalisti tai vikaantuu. Se voidaan jakaa johdetun häiriön testiin ja säteilyhäiriön testiin. LISUN EMI-9KB on automaattinen EMI-vastaanotinjärjestelmä EMI:n (sähkömagneettisten häiriöiden) säteilyn johtumisen tai johdettujen päästöjen testaamiseen. Sillä voidaan tehdä sekä johdettujen häiriöiden testi että säteilevien häiriöiden testi.

Mitä eroa on EMI:llä ja EMS:llä?
EMC (Electro Magnetic Compatibility) tarkoittaa kirjaimellisesti "sähkömagneettista yhteensopivuutta". EMI (Electromagnetic Interference) "Sähkömagneettinen häiriö" voidaan ymmärtää hyökkäystyyppinä. EMI:tä on kahta tyyppiä, johdettuja häiriöitä ja säteilyhäiriöitä. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) tarkoittaa kirjaimellisesti "sähkömagneettista herkkyyttä", joka voidaan ymmärtää puolustustyypiksi, joka tarkoittaa sähkömagneettisen energian aiheuttaman suorituskyvyn heikkenemisen helppoutta.

Huomioitu: Viimeisimmän CISPR15:2018-standardin mukaan sinun on käytettävä CDNE-M316 (Coupling/Decoupling Network for Emission) CDN:n sijaan. EMI-vastaanotinjärjestelmän kanssa toimiva CDNE-M316 vastaa sähkövalaisimien sähkömagneettisten häiriöiden testaamista taajuudella 30M-300mHz


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
SHANGHAI

Sijainti
SHANGHAI