Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Nestemäistä typpeä sisältävä siemennestesäiliö

Vastaa ilmoitukseen

Soveltuu keinosiemennyslaboratorioihin

Tianchin nestetyppipullot on valmistettu erittäin lujasta ilmailu- ja avaruustekniikan alumiinista. Materiaali on korroosionkestävää ja vakaata, ja se on ihanteellinen nestemäisen typen varastointiin. Kastepullon sisäpuoli on valmistettu kaksikerroksisesta alumiiniseoksesta, jossa on sandwich-kerros korkean tyhjiön kerros, ja sisävuori on kääritty lämpöä eristävillä materiaaleilla, jotka kaikki ovat avainasemassa nestemäisen typen pitkäaikaisessa varastoinnissa. Pullon suu on uritettu ämpäreiden tai korien varastoinnin helpottamiseksi, ja pullon korkkia ei ole suljettu nestemäisen typen haihtumisesta aiheutuvien turvallisuusriskien välttämiseksi. Laboratorion nestetyppisäiliöiden valikoimassa on myös lukittavat kannet näytteiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Tuotteen ominaisuudet:

1. Lukittava ja helposti huollettava kansi.

2. Monikerroksinen, neliönmuotoinen nostosylinteri suurempien näytteiden säilytykseen.

3. Nelikulmainen muovilaatikko, joka on suunniteltu laboratorionäytteiden säilytykseen.

4. Voidaan varustaa erityisellä kuljetuskärryllä sisätiloissa liikkumista varten.

5. Voidaan varustaa nestetasohälyttimellä, joka ilmoittaa automaattisesti säiliön lämpötilan. Säilytettyjen näytteiden turvallisuuden varmistamiseksi hälytys kuuluu, jos lämpötilan säätöalue ylitetään.

6. Nestemäisen typen lämpötilan säätö pitkäksi aikaa.

7. Viiden vuoden tyhjiötakuu

8. Kevyt, korroosionkestävä aerospace-alumiinirakenne

9. Suuremmat pullonkaula-aukot

10. Helppo pääsy varastoituihin näytteisiin

11. Kori-muotoilu useammalle näytteelle.

Tencent KGSQ Dewar-pullot valmistetaan luotettavalla valmistusprosessilla, joka takaa Dewar-pullojen huolettoman käytön. Kaikki tuotteet ovat läpäisseet Product Quality Supervision and Inspection Institute (PQSIQ) -laitoksen toiminnallisen testin. Kaikki tuotteet ovat läpäisseet Product Quality Supervision and Inspection Instituten (PQSIQ) toiminnallisen testin. Olemme valmistaja, tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja täydellistä huoltopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä meihin.Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan