Luettelo

Hiilen puhdistusliina

19.07.2023 00:00

Hiilen puhdistusliina

Vastaa ilmoitukseen

Hiilimikrokuituliinat Power Cleanilta

Ensiluokkaiset hiilikuitumikrokuituliinat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista puhdistustehoa kovimpiinkin kotitalouden sotkuihin. Hiili- ja mikrokuitumateriaalien ainutlaatuisella sekoituksella nämä liinat on suunniteltu pidättämään likaa, roskia, roiskeita ja likaa, joten ne ovat täydellinen valinta jokapäiväisiin siivoustehtäviin.

Yksi hiilimikrokuituliinojen erinomaisista ominaisuuksista on niiden poikkeuksellinen kestävyys ja pitkäikäisyys. Liinat on tehty kestämään, ja ne voidaan pestä ja käyttää uudelleen satoja kertoja, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan valinnan mihin tahansa kotitalouteen. Lisäksi liinojamme on saatavana tukkuhintaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan yrityksille ja kaupallisille siivouspalveluille.


Hiilimikrokuituliinojemme paino on 350 g/m², joten ne ovat markkinoiden paksuimmat ja imukykyisimmät. Ne ovat kooltaan 16 "x16", joten ne ovat täydellisen kokoisia monenlaisiin siivoustehtäviin, työtasojen ja laitteiden pyyhkimisestä pölyjen pyyhkimiseen ja kromattujen kalusteiden ja lavuaarien kiillottamiseen. Niiden erinomainen puhdistusteho ja kyky pidättää jopa 99 % bakteereista tekevät näistä liinoista välttämättömiä kodin tai yrityksen tarpeisiin.

Me Power Cleanilla uskomme siihen, että asiakkaillemme tarjotaan korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan. Hiilimikrokuituliinamme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja tarjoavat poikkeuksellisen hyvää vastinetta poikkeukselliselle suorituskyvylleen. Etsitpä sitten luotettavaa siivousratkaisua kotiisi tai olet kaupallinen siivouspalvelu, joka tarvitsee ylivoimaista tuotetta, hiilimikrokuituliinamme ovat täydellinen valinta.

.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
jiangsu

Sijainti
suzhou