Luettelo

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

Wintech Tooling Co., Ltd

26.07.2023 09:45

Kiina Rapid Injection Molding Company

Vastaa ilmoitukseen

Nopea ruiskuvaluprosessi, joka tunnetaan myös nimellä rapid tooling tai rapid prototyping, on valmistusprosessi, jota käytetään pienen volyymin muoviosien nopeaan valmistukseen. Se on muunnelma perinteisestä ruiskupuristuksesta, joka on laajalti käytetty valmistustekniikka suurten määrien muoviosien valmistukseen.



Pikaruiskupuristuksen tärkein etu on sen kyky nopeuttaa pienen volyymin osien tuotantosykliä. Siinä käytetään alumiini- tai pehmeästä teräksestä valmistettuja muotteja perinteisessä ruiskupuristuksessa käytettävien kestävämpien ja kalliimpien teräsmuottien sijasta. Nämä muotit voidaan valmistaa paljon nopeammin ja halvemmalla, mikä tekee pikaruiskuvalusta käyttökelpoisen vaihtoehdon prototyyppien ja pienten tuotantosarjojen valmistukseen.



Prosessi sisältää yleensä seuraavat vaiheet:

Suunnittelu ja prototyyppien valmistaminen: Kappaleen suunnittelu luodaan tietokoneavusteisella suunnitteluohjelmistolla (CAD). Osasta voidaan luoda prototyyppi esimerkiksi 3D-tulostuksen avulla, jotta suunnittelu voidaan tarkistaa ennen tuotantoon siirtymistä.



Muotin valmistus: Muotti valmistetaan alumiinista tai pehmeästä teräksestä, joka voidaan koneistaa tai 3D-tulostaa. Tämä vaihe on yleensä nopeampi ja kustannustehokkaampi verrattuna perinteisessä ruiskuvalussa käytettävien teräsmuottien valmistukseen.



Ruiskuvalu: Muotti asennetaan ruiskuvalukoneeseen, ja sula muovimateriaali ruiskutetaan korkeassa paineessa muotin onteloon. Materiaali jähmettyy nopeasti ja ottaa muotin muodon.



Kappaleen poisto ja viimeistely: Kun muovi on jähmettynyt, muotti avataan ja kappale poistetaan. Mahdolliset ylimääräiset materiaalit tai puutteet leikataan tai tasoitetaan halutun lopullisen ulkonäön saavuttamiseksi.



Nopeat ruiskuvalupalvelut tarjoavat useita etuja verrattuna perinteisiin ruiskuvalumenetelmiin.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Alue
china