Luettelo

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Laser hiukkaskokoanalysaattori jauheiden testaukseen

Vastaa ilmoitukseen

Voittaja 3003 Standard

Tuotteen kuvaus

Winner3003 on universaali kuiva dispersiolaserhiukkaskokoanalysaattori, joka hyväksyy MIE-sirontaperiaatteen, käyttää tieteellistä rakennesuunnittelua ja uuden sukupolven dispersiolaitetta, dispersioefekti on parempi kuin vastaavat välineet.
Käyttämällä MIE-sirontateoriaa teoreettisena perustana, lähentymällä Fourier-muunnoksen optista reittiä ja korkealla vakaudella ja He-Ne-laserin korkean herkkyyden valodetektorirenkaalla varmistetaan testitulosten toistettavuus ja tarkkuus.
Tämä tuote käyttää ilmaa dispergointivälineenä, turbulenttisen dispersioperiaatteen käyttö, erittäin tarkka syöttölaite ja patenttijauheen ruiskutuspumput, ei-öljyä hiljainen ilmalähde, varmistavat, että näyte on perusteellisesti dispergoitu. Sitä sovelletaan mihin tahansa jauhemaiseen materiaaliin, erityisen hyvä materiaaleille, joissa tapahtuu kemiallinen reaktio vedessä tai muodonmuutos nesteessä. Se on sama tarkkuus ja toistettavuus verrattuna märkämenetelmään.

Yksityiskohdat Kuvat


Winner3003 on universaali kuivadispersiolaserhiukkaskokoanalysaattori, joka ottaa käyttöön MIE-sirontaperiaatteen, käyttää tieteellistä rakennesuunnittelua ja uuden sukupolven dispersiolaitetta, dispersioteho on parempi kuin vastaavat laitteet. Käyttämällä MIE-sirontateoriaa teoreettisena perustana, lähentämällä Fourier-muunnoksen optista polkua ja korkean vakauden ja He-Ne-laserin korkean herkkyyden valodetektorirenkaan avulla varmistetaan testitulosten toistettavuus ja tarkkuus. Tämä tuote käyttää ilmaa dispergointivälineenä, turbulenttisen dispersioperiaatteen käyttö, erittäin tarkka syöttölaite ja patenttijauheen injektiopumput, No-Oil hiljainen ilmalähde, varmistaa, että näyte dispergoituu perusteellisesti. Sitä sovelletaan mihin tahansa jauhemaiseen materiaaliin, erityisen hyvä materiaaleille, joissa tapahtuu kemiallinen reaktio vedessä tai muodonmuutos nesteessä. Se on sama tarkkuus ja toistettavuus verrattuna märkämenetelmään.

Tärkeimmät ominaisuudet:


(1) Ainutlaatuinen optisen polun ja havaitsemisjärjestelmän patenttitekniikka, parantaa huomattavasti testauksen resoluutiota. Konvergoiva Fourier-muunnos optinen polku patentti tekniikka voittaa linssin aukon rajoitus sirontakulma, laajentaa testausalue rajoitetussa tilassa, ja lisätä enemmän toissijaisia integroituja valodetektoreja, jotka voivat tehokkaasti kerätä sironnut valo kaikista kulmista vastaavalla testialueella, varmistaa testaustarkkuuden ja luotettavuuden koko alueella.

(2) Tieteellinen ja automaattinen kuiva dispergointijärjestelmä Turbulenssihajotus patentoitu tekniikka ja normaali iskujen leikkausvaikutus tekevät hiukkasten riittävästä hajotuksesta, hajotusydinosa, joka käyttää kuluvaa keramiikkaa, ei ainoastaan paranna hajotusjärjestelmän käyttöikää, vaan varmistaa tarkemman ja vakaamman testituloksen.

(3) Älykäs käyttöjärjestelmä toteuttaa yhden avaintestin Tarvitsee vain laittaa näytteen, pölynkeräys, ilmansyöttö, syöttö ja muut ovat kaikki automaattisia. Se vain vähentää työmäärää, mutta poistaa inhimillisten tekijöiden aiheuttamat virheet, parantaa edelleen testaustarkkuutta ja testitulosten aitoutta.

(4) Ohjelmistotuki Ainutlaatuinen rajoittamaton vapaa sovitustekniikka tekee hiukkasanalyysin, jota ei rajoiteta millään toiminnoilla, heijastaa todella hiukkasten jakautumista, varmistaa testaustuloksen tarkkuuden.

Laserhiukkaskokoanalysaattorin sovelluskenttä

Winner3003 Kuiva laserhiukkaskokoanalysaattori, jota käytetään sementissä, keramiikassa, lääkkeissä, väriaineissa, pigmenteissä, täyteaineissa, kemiallisissa tuotteissa, katalysaattoreissa, hiilipölyssä, lisäaineissa, torjunta-aineissa, räjähdysaineissa, grafiitissa, valokuvausmateriaaleissa, polttoaineissa, metalli- ja ei-metallijauheissa, hiilihapotetussa kalsiumissa, kaoliinissa ja muussa jauhemateriaaliteollisuudessa, erityisesti materiaaleissa, jotka esiintyvät kemiallisessa reaktiossa, muodonmuutoksessa ja häviössä nesteessä, kuten yrtit, magneettiset materiaalit ja suhteellisen laaja jakauma ja suuremmat hiukkaset ja jauheet, ovat enemmän ainutlaatuista soveltuvuutta ja käytännöllisyyttä.

Specification

1. Tiukasti ISO9001-2000-laadunhallintajärjestelmän mukainen,

2. Tiukka valvonta materiaalien hankinnasta, prosessin tarkastuksesta lopulliseen hiukkaskokojakaumatestiin,
3. QC-osasto suorittaa laadunvalvontasäädökset,
4. Vain pätevät komponentit kootaan ja koko laserhiukkaskoko-analysaattori on tarkastettava kokonaan ennen myyntiä.
5, Laserhiukkaskokoanalysaattori käsitellään estämällä -shake-testi ennen toimitusta.

Myynnin jälkeinen palvelu

1. Lähetämme teknikkomme asentamaan laserhiukkaskokoanalysaattorin, jos asiakas tarvitsee. (Toiminnan esittelyvideo-CD-levy tarjotaan myös.) 2. Tarjoa ilmainen koulutuspalvelu.
3. Laadunvarmistuspäivä on 1 vuosi maksun suorittamisesta, teknologiatuki koko elämässä. Ja sen jälkeen keräämme kustannukset, jos tarjoamme korjaustarvikkeita.
4. Huolto laitteiden vikaantumisen aiheuttama virheellinen käsittely (asianmukaiset kustannukset kerätään).
5. Tarjoamme komponentteja edulliseen hintaan ja kestävää huoltoa.fAQ


Osto laserhiukkaskokoanalysaattorin tarve tietää pisteitä:

(1) Mitä materiaaleja on testattava?
Jos suspensio / emulsio, on valittava nestemäinen dispersio hiukkaskokoanalysaattori, ja jotkut materiaalit reagoivat myös veden kanssa, joten tarvitaan myös nestemäinen dispersio hiukkaskokoanalysaattori. Yleensä sementti, metallijauheet ja faraamiset materiaalit tarvitsevat kuivaa dispersiomallin hiukkaskokomittalaitetta.

(2) Mitä kokoluokkaa on testattava?
Nykyään MIE-sirontaan perustuva laserhiukkaskokomittalaite voi testata hiukkasaluetta 0,01um-2000um.
Jos materiaalien valikoima ei ole niin laaja, esimerkiksi 10um-20um, pienemmän hiukkaskokojakauman pienemmällä alueella lähempänä olevan mallin valitseminen on tarkempi, eikä suuren kokoluokan mallin ostaminen ole tarpeen.


(3) Mikä on dispersiomedia?
Nestemäisessä mallissa, jotta näyte voi dispergoitua hyvin ja circualte laserhiukkaskokoanalysaattorissa, yleensä tarvitsemme vettä, alokolia tai orgaanista liuotinta dispersiomediana.Kuivassa dispersiomallissa käytetään vain paineilmaa dispersiomediana.Nykyisillä markkinoilla, kuiva laserhiukkaskokoanalysaattorin kustannukset ovat korkeammat kuin nestemäiset dispersiomallit, joten jos voi testata hyvin, nestemäinen malli on parempi.


Lisätietoja, ota yhteyttä meihin, tarjoamme sinulle parhaan sopivan laserhiukkaskokoanalysaattorin sinulle!


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
山东省

Sijainti
济南市

Lisätiedot