Luettelo

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Automaattinen laser hiukkaskokoanalysaattori

Vastaa ilmoitukseen

Partikkelianalysaattorit Voittaja 3008

Tuotteen kuvaus

Messalue 0,1um-300um


Winner3008A/B on älykäs kuiva laserhiukkaskokoanalysaattori, manuaalinen ja täysin automaattinen toimintamalli. MIE-sirontaperiaate perusperiaatteena, konvergoiva valo Fourier-muunnosvalopolku, erittäin vakaa He-Ne-laser ja erittäin herkkä rengasvaloilmaisin, takaavat hyvän toistettavuuden ja tarkkuuden.
Se käyttää ilmaa hajotusaineena ja käyttää turbulenttista hajotusperiaatetta erittäin tarkalla syöttölaitteella, patenttipulverisuihkutuspumpulla ja öljyttömällä hiljaisella kaasulähteellä, joka takaa näytteiden täydellisen hajotuksen. Se sopii kaikille kuiville jauhemaisille materiaaleille, erityisesti jauheille, jotka reagoivat kemiallisesti veden kanssa tai muuttavat muotoaan nesteessä. Verrattuna märkään laserhiukkaskokoanalysaattoriin se on yhtä tarkka ja toistettava.

Tärkeimmät ominaisuudet


(1) Kehittynyt testaus optinen polku.
Converging light Fourier transform light patentoitu tekniikka, tehdä sironta valo ei ole rajoitettu linssin aukko. Käytä pääilmaisinta ja suuren kulman apuilmaisinta, jotka keräävät tehokkaasti kaikki sirontavalon kulmat testausalueella, varmistavat hyvän testaustarkkuuden ja luotettavuuden koko alueella.

(2) Tieteellinen dispersiojärjestelmä
Turbulenssi dispersio patentoitu teknologia ja normaali iskujen leikkausvaikutus, tekevät hiukkasista riittävän dispersion, Hyväksy kuluva keramiikka parantaa dispersiojärjestelmän käyttöikää.

(3) Ihmiseen perustuva toimintatila Manuaalinen ja täysautomaattinen käyttötapa, helppo valita.

(4) Korkean tarkkuuden automaattinen optisen polun kalibrointijärjestelmä
Se koostuu tarkasta nelivaiheisesta hybridi askelmoottorista, sen inching-tarkkuus on mikronin tasolla, joten valopolku on aina hyvässä tilassa.

(5) Älykäs tietojen analysointi-voittaja ainutlaatuinen ohjelmistotuki
Analyysiohjelmisto kerää suuren määrän hiukkastietoja suurella nopeudella ja käänteinen hiukkasjakauma rajoittamattomalla vapaan sovitustekniikalla, sitten älykkäät tilastotiedot ja testitietojen analyysi, varmistaa tuotoksen tarkkuuden ja toistettavuuden.

(6) Tulokset eivät ainoastaan näytä hiukkasjakaumaa, kumulatiivista arvokäyrää ja tyypillisiä hiukkaskokoja (D10, D50, D90.), vaan tukevat myös käyttäjän määrittelemää analyysitulosta, kuten mitä tahansa ominaisuuksia hiukkasten halkaisija D0-D100, kumulatiivinen prosenttiosuus (suurempi tai pienempi kuin tietty hiukkasten halkaisija).

(7) Käyttäjät voivat suunnitella testiraportin tulostus- ja näyttömuodot alan vaatimusten mukaisesti.

Sovellus


Hiukkaskokoanalysaattoria käytetään laajalti sementtiin, keramiikkaan, lääkkeisiin, huumausaineisiin, väriaineisiin, pehmusteisiin, kemiallisiin tuotteisiin, katalysaattoriin, juottamiseen, pölyyn, lisäaineisiin, torjunta-aineisiin, räjähteisiin, grafiittiin, valoherkkään materiaaliin, polttoaineeseen, metalli- ja ei-metallijauheeseen, kalsiumkarbonaattiin, kaoliiniin ja muihin jauheisiin materiaaleihin.

Laadunvarmistus

1. Tiukasti ISO9001-2000-laadunhallintajärjestelmän mukainen.2. Tiukka valvonta materiaalien hankinnasta, prosessin tarkastuksesta lopulliseen hiukkaskokojakauman testiin.3. QC-osasto suorittaa laadunvalvontasäädökset.
4. Vain pätevät komponentit kootaan ja koko laserhiukkaskokoanalysaattori on tarkastettava kokonaan ennen myyntiä.
5.Laserhiukkaskokoanalysaattori käsitellään estämällä -shake-testi ennen toimitusta.Myynnin jälkeinen palvelu

1.Toiminta demo video CD tarjotaan.2. Tarjota ilmainen koulutuspalvelu.
3. Laadunvarmistuspäivä on 1 vuosi maksun suorittamisesta, teknologiatukea tarjotaan koko elämän ajan. Ja sen jälkeen keräämme kustannukset, jos tarjoamme korjaustarvikkeita.
4. Huolto laitteiden vikaantumisen aiheuttama virheellinen käsittely (asianmukaiset kustannukset kerätään).
5. Tarjoamme komponentteja edulliseen hintaan ja kestävää huoltoa.

FAQ


Osto laserhiukkaskokoanalysaattorin tarve tietää pisteitä:

(1) Mitä materiaaleja on testattava?
Jos suspensio / emulsio, on valittava nestemäinen dispersio hiukkaskokoanalysaattori, ja jotkut materiaalit reagoivat myös veden kanssa, joten tarvitaan myös nestemäinen dispersio hiukkaskokoanalysaattori. Yleensä sementti, metallijauheet ja faraamiset materiaalit tarvitsevat kuivaa dispersiomallin hiukkaskokomittalaitetta.

(2) Mitä kokoluokkaa on testattava?
Nykyään MIE-sirontaan perustuva laserhiukkaskokomittalaite voi testata hiukkasaluetta 0,01um-2000um.
Jos materiaalien valikoima ei ole niin laaja, esimerkiksi 10um-20um, pienemmän hiukkaskokojakauman pienemmällä alueella lähempänä olevan mallin valitseminen on tarkempi, eikä suuren kokoluokan mallin ostaminen ole tarpeen.


(3) Mikä on dispersiomedia?
Nestemäisessä mallissa, jotta näyte voi dispergoitua hyvin ja circualte laserhiukkaskokoanalysaattorissa, yleensä tarvitsemme vettä, alokolia tai orgaanista liuotinta dispersiomediana.Kuivassa dispersiomallissa käytetään vain paineilmaa dispersiomediana.Nykyisillä markkinoilla, kuiva laserhiukkaskokoanalysaattorin kustannukset ovat korkeammat kuin nestemäiset dispersiomallit, joten jos voi testata hyvin, nestemäinen malli on parempi.


Lisätietoja, ota yhteyttä meihin, tarjoamme sinulle parhaan sopivan laserhiukkaskokoanalysaattorin sinulle!


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
山东省

Sijainti
济南市

Lisätiedot