Luettelo

Märkä- ja kuivahiukkaskokojakauman analysaattori

29.05.2024 02:00

Märkä- ja kuivahiukkaskokojakauman analysaattori

Vastaa ilmoitukseen

Voittaja 2309 MIE-sirontaperiaate

Malli nro Winner 2309A, Winner 2309B
Toimitus: Määrä (sarja) 1 - 2 > 2 Toimitus (päivää) 5
Räätälöity logo (min. tilaus 1 sarja) Räätälöity pakkaus (min. tilaus 1 sarja)

Ostotiedot

Toimitustakuu: Ota yhteyttä toimittajaan neuvotellaksesi toimituksen yksityiskohdista Nauti toimitustakuusta ajallaan

Maksaminen: Nauti salatusta ja turvallisesta maksusta Näytä tiedot Palautus ja hyvitys Vastaanota tuote. Sinulla on oikeus hyvitykseen 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Näytä tiedot Pakkaus Kuvaus Laserhiukkasmittari on pakattu vanerilaatikkoon. Satama Qingdao/Hong Kong Saatavuus 500 sarjaa/kk.

Tuotekuvaus: Winner2309 on älykäs, täysautomaattinen laserhiukkasmittauslaite.

Winner2309 on älykäs, täysin automaattinen laserhiukkasmittauslaite, joka hyödyntää MIE-sirontaperiaatetta ja on märkä- ja kuivadispersiojärjestelmän integroitu malli. Winner2309 on laadunvalvontaosastojen ja tieteellisten tutkimuslaitosten valintalaite, jolla on laaja valikoima erilaisia hiukkastyyppejä ja hiukkaskokojakaumia.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

(1) Märkä- ja kuivaerottelu- ja dispersioyksikkö
Laite integroi märkä- ja kuivadispersiotestit, ratkaisee onnistuneesti märkä- ja kuiva-tekniikan integroinnin ongelman ja toteuttaa yhden avaimen kytkennän.

(2) Älykäs täysin automaattinen käyttöjärjestelmä, manuaalinen käyttö, vapaa valinta.
Valitse automaattinen tila, helppo oppia ja tukea yhden painikkeen käyttöä.

(3) Optisen polkujärjestelmän patentoitu tekniikka
konsentraatio Fourier-muunnos optinen polkujärjestelmä, jotta sironnutta valoa ei rajoiteta linssin aukko, kaksoislaserin ortogonaalinen valo, jossa on ylimääräinen puolijohdelaser, joka vahvistaa sirontakulman 45 asteesta 135 asteeseen, laajentamalla mittausaluetta.

(4) Täysin automaattinen optisen polun kohdistaminen,
, koostuu tarkoista nelivaiheisista hybridi-askelmoottoreista, joiden piirtotarkkuus saavuttaa mikronin alueen optisen polun optimoimiseksi ja testin tarkkuuden ja vakauden varmistamiseksi.

(5) Sisäänrakennettu täydellinen näytteen hajotusjärjestelmä.
Mekaanisen sekoituksen, ultraäänidispersion ja kiertotien integrointi varmistaa hiukkasten tasaisen dispersion ja jakautumisen ja välttää ei-toivotut ilmiöt, kuten hiukkasten epätasaisen jakautumisen ja a(6) Laiteohjelmisto varmistaa hiukkasten tasaisen dispersion ja jakautumisen ja välttää ei-toivottuja ilmiöitä, kuten hiukkasten epätasaista jakautumista ja hiukkasten liiallista laskeutumista, jotka johtuvat dispersiojärjestelmän liian pitkästä ulommasta putkesta, mikä varmistaa testitulosten edustavuuden.

(6) Laiteohjelmisto
Ainutlaatuinen vapaan säädön tekniikka kerää dispersiotietoja mittausprosessin aikana, joten hiukkasanalyysi ei rajoitu mihinkään toimintoon ja kuvastaa uskollisesti hiukkasjakaumaa.

Soveltamisalueet

Winner2309-laitetta käytetään laajalti sementissä, keramiikassa, lääkkeissä, emulsioissa, maaleissa, väriaineissa, pigmenteissä, täyteaineissa, kemikaaleissa, katalysaattoreissa, porauslietteissä, hionta-aineissa, voiteluaineissa, hiileissä, sedimenteissä, pölyissä, soluissa, bakteereissa, elintarvikelisäaineissa, torjunta-aineissa, grafiitissa, valokuvausmateriaaleissa, polttoaineissa, musteissa, metallisissa ja ei-metallisissa jauheissa, kalsiumkarbonaatissa, kaoliinissa, kivihiililietteessä ja muissa jauhemateriaalissa.

Laatutakuu

1.1. ISO9001-2000-laadunhallintajärjestelmän tiukka noudattaminen 2. Tiukka valvonta materiaalin ostosta prosessin tarkastukseen ja lopulliseen hiukkaskokojakaumatestiin 3. QC-osasto toteuttaa laadunvalvontasäädökset osoitteesta
4. Laadunvalvontaosasto toteuttaa laadunvalvontasäädökset osoitteesta . ainoastaan pätevät osat voidaan koota, ja laserhiukkaskokoanalysaattori on testattava täysin ennen myyntiä
5. Laserhiukkaskokoanalysaattori testataan tärinänkestävyyden osalta ennen tehtaalta lähtöä.

Palvelu myynnin jälkeen

1.1. Tarjotaan videoesittely-CD. 2.Tarjoamme ilmaisen koulutuspalvelun.
3. Laatutakuu on 1 vuosi maksun vastaanottamisesta, ja tekninen tuki taataan elinikäisesti. Sen jälkeen veloitamme korjausosien kustannukset, jos ne toimitetaan.
4. Vääränlaisen käytön aiheuttamat korjaukset veloitetaan vastaavasti.
5. Tarjoamme komponentteja edulliseen hintaan ja pitkäaikaista huoltoa.

 

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
山东省

Sijainti
济南市

Lisätiedot