Luettelo

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Lääketieteellinen sumu- ja kaasuhiukkasanalysaattori kosmetiikka- ja savuteollisuudelle, Winner 311xp

Vastaa ilmoitukseen

Tuotekuvaus: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer on suunniteltu ja kehitetty pienten ruiskujen pisarakokojakauman testaamiseen. Se soveltuu erityisesti lääketieteellisiin nebulisaattoreihin, sumutettuihin lääkkeisiin, erilaisiin aerosoleihin, suihkeisiin ja muihin pieniin suihkutuslaitteisiin, ja se soveltuu erityisesti kansallisen farmakopean vaatimuksiin inhalaatioaerosolien, suihkeiden, jauhesumujen jne. hiukkaskoon testaamiseksi.

Tuotetiedot

Winner311XP-penkkiruiskutuslaserhiukkasmittari on suunniteltu ja kehitetty erityisesti pienten ruiskutuslaitteiden pisarakokojakauman testaamiseen. Se soveltuu erityisesti lääketieteellisiin nebulisaattoreihin, lääkkeiden sumuttamiseen, erilaisiin aerosoleihin, suihkeisiin ja muihin pieniin suihkutuslaitteisiin, ja se soveltuu erityisesti kansallisen farmakopean vaatimuksiin inhalaatiosumutteiden, suihkeiden, jauhesumujen jne. hiukkaskokotestauksessa.
Tärkeimmät ominaisuudet

(1) Ainutlaatuinen patentoitu optinen polkutekniikka Laite käyttää lasersironnan periaatteeseen perustuvaa yhden säteen rinnakkaista optista polkua sekä kaksoislinssi- ja kaksoisilmaisintekniikkaa varmistaakseen sironneen valon suuren keräyksen eri kulmista, mikä laajentaa mittausrajaa ja parantaa laitteen resoluutiota.

(2) Ainutlaatuinen ilmavirran suojalaite Ilmavirran suojausjärjestelmä voi suojata linssiä tehokkaasti, jolloin vältetään pisaroiden aiheuttama linssin kontaminaatio testausprosessin aikana ja pidennetään laitteen käyttöikää.

(3) Suihkulla laukaistu hiukkaskokotesti, välitön testi, välitön tieto.

(4) Ohjelmistossa on kolme ohjelmistojakaumatilaa: vapaa jakauma, R-R-jakauma ja logaritminen jakauma, jotka voivat vastata hiukkaskokotestauksen tarpeisiin eri teollisuudenaloilla.

(5) Rajoittamattoman vapaan säädön patentoidun ohjelmistoanalyysitekniikan käyttö, hiukkaskokojakauman todellinen heijastus.

(6) Tuotetarkastus on erittäin kohdennettu: Penkkisuihkutuslaserhiukkasmittauslaite on suunniteltu erityisesti täyttämään kansallisessa farmakopeassa olevien inhalaatioaerosolien, suihkeiden ja jauheaerosolien hiukkaskokovaatimukset. Testauksessa se integroi erilaisia Winner Particle Companyn patentoituja tekniikoita, mikä on paras valinta pienten suihkeiden hiukkaskokojen testaukseen.


1.1 Noudattaa tiukasti ISO9001-2000-laadunhallintajärjestelmää, 2. Valvoo tiukasti materiaalin hankinnasta prosessinvalvontaan ja lopulliseen hiukkaskokojakauman testiin.
3) Laadunvalvontaosasto suorittaa laadunvalvontamääräykset.
4, Vain pätevät osat voidaan koota, laserhiukkaskokoanalysaattorin kokoonpano on tarkastettava täysin ennen myyntiä.
5、Laserhiukkaskokoanalysaattori suorittaa tärinänestotestin ennen tehtaalta lähtöä.

|1 Set/Set (vähimmäistilausmäärä) Malli Winner311XP Saatavuus: Määrä (Set) 1 - 2 > 2 Saatavuus (Days) 5 neuvotella Räätälöinti: Räätälöity logo (vähimmäistilausmäärä 1 Set) Räätälöity pakkaus (vähimmäistilausmäärä 1 Set) Ostotiedot Toimitustakuu: Maksutapa: --- Salaus suojaus on käytettävissä. Näytä maksutiedot Palautukset ja hyvitykset Sinulla on oikeus hyvitykseen 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Näytä tiedot Lisätietoja, mukaan lukien hinnoittelu, räätälöinti ja toimitus, saat ottamalla yhteyttä: Jinan Winner Particle Instruments Co Valmistaja, kauppayhtiö Pakkaus Kuvaus Laser Particle Sizer on pakattu vanerilaatikkoon. Satama Qingdao / Hong Kong Saatavuus 500 sarjaa / kuukausi.


Myynnin jälkeinen palvelu


1.1 Jos asiakkaat tarvitsevat, lähetämme teknikot asentamaan laserhiukkaskokoanalysaattorin kotiin (samalla toimitamme toiminnan esittelyvideolevyn). 2. tarjoamme ilmaisen koulutuksen.
(3) Laatutakuu on 1 vuosi maksun suorittamisen jälkeen, ja teknistä tukea tarjotaan koko eliniän ajan. Sen jälkeen veloitamme huolto-osista, jos niitä tarjotaan.
4) Korjaamme virheellisestä käytöstä johtuvat laiteviat (maksua vastaan).
(5) Toimitamme komponentit edulliseen hintaan ja takaamme pitkäaikaisen huollon.
Usein kysytyt kysymykset

Mitä kannattaa ottaa huomioon laserhiukkasanalysaattoria hankittaessa:

(1) Mitkä materiaalit on testattava?
Suspensioita/emulsioita varten on valittava nestedispersiivinen hiukkasanalysaattori. Jotkin materiaalit reagoivat myös veden kanssa, jolloin tarvitaan myös nestedispersiivinen hiukkasanalysaattori. Yleensä kuivadispersiohiukkasanalysaattoreita tarvitaan sementille, metallijauheille ja faasimateriaaleille.

(2) Kuinka suuri on testattava hiukkaskokoalue?
Tällä hetkellä laserhiukkaskokoanalysaattoreilla voidaan testata MIE-sirontaan perustuva hiukkaskokoalue 0,01um-2000um.
Jos materiaalin hiukkaskokoalue ei ole niin suuri, esim. 10um-20um, ja hiukkaskokojakauma-alue on pieni, on tarkempaa valita malli, jossa on kapeampi alue, eikä tarvitse hankkia mallia, jossa on suuri alue.


(3) Mikä on dispergointiväline?
Nestemäisissä malleissa dispersioaineeksi tarvitaan yleensä vettä, katekolia tai orgaanisia liuottimia, jotta näyte voidaan hyvin dispergoida ja kierrättää laserhiukkaskokomittalaitteessa. Kuivaa dispersiota käyttävissä malleissa dispersioaineena tarvitaan vain paineilmaa. Nykyisillä markkinoilla kuivat laserhiukkaskokoanalysaattorit maksavat enemmän kuin nestedispersiomallit, joten nestemäiset mallit ovat parempia, jos ne voidaan testata hyvin.


Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä, niin neuvomme sinua, mikä laserhiukkaskokoanalysaattori sopii parhaiten sovellukseesi!


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
山东省

Sijainti
济南市

Lisätiedot