Luettelo

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Nanohiukkasten koon ja zeta-potentiaalin analysaattori

Vastaa ilmoitukseen

Voittaja 901 Photon Correlation DLS Nanohiukkasten koon ja zeta-potentiaalin analysaattori

Testialue 1-10000nm

 

Tuotteen kuvaus


Winner901 nanohiukkasten koko- ja potentiaalianalysaattori on Winner Particle Instrument Co., Ltd.:n uusi huippuluokan tuote hiukkaskokoanalyysiin dynaamisen valonsironnan avulla, jolla voidaan mitata sekä zeta-potentiaalia että nanohiukkasten kokoa.

 

Tuotetiedot:


Winner901 käyttää elektroforeettista valonsirontatekniikkaa zeta-potentiaalin mittaamiseen ja isoelektrisen pisteen määrittämiseen sekä staattista valonsirontatekniikkaa (SLS) molekyylipainon mittaamiseen. Verrattuna muihin samantyyppisiin laitteisiin kotimaassa ja ulkomailla sillä on merkittäviä etuja, ja sitä voidaan käyttää erilaisissa kokeissa yhdessä laserhiukkaskokojakauman analysaattorin kanssa.


Sovellus:


Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser -laitteessa on sekä zeta-potentiaalin että nanohiukkasten koon analysointi- ja testaustoiminnot. Se soveltuu erilaisten nanoemulsioiden, suspensiokolloidien jne. hiukkaskoon ja pintapotentiaalin mittaamiseen. Sitä voidaan käyttää hienokemianteollisuudessa nanomateriaaleihin, T&K-toimintaan ja pinta-aktiivisten aineiden, oligomeerien jne. tuotannon laadunvalvontaan. Se on myös tuotekehitys- ja laadunvalvontatesteri painoväreille, farmaseuttisille valmisteille ja muille teollisuudenaloille.

Tärkeimmät ominaisuudet


Testausperiaate:
Käyttämällä elektroforeettisen valonsironnan ja fotonikorrelaatiospektroskopian periaatetta hiukkasten zeta-potentiaalin koko määritettiin perustuen hiukkasten elektroforeettiseen liikenopeuteen nesteessä. Hiukkasten elektroforeettisen liikkeen populaationopeus ja näiden hiukkasten lasersäteilytyksen aiheuttaman sironneen valon Doppler-siirtymän määrä vaihteli. Fotonikorrelaatiospektroskopialla analysoidaan hiukkasten zeta-potentiaalin suuruus taajuussiirtymän perusteella.

Erittäin nopea tiedonkeruu:
Laitteen ydinkomponentti on digitaalinen korrelaattori HA1024, joka voi suorittaa elektroforeettisen sironneen valon intensiteetin keruun ja autokorrelaatiofunktion laskennan reaaliajassa heijastaakseen tehokkaasti tietoa hiukkasten elektroforeettisesta liikenopeudesta ja tarjotakseen perustan zeta-potentiaalin testitulosten tarkkuudelle.
Erittäin herkkä signaali-kohinasuhde:
Käyttämällä ammattikäyttöön tarkoitettuja korkean suorituskyvyn valomonistinputkia laitteella on erittäin suuri herkkyys ja korkea signaali-kohinasuhde fotonisignaaleille.
Erittäin tarkka vakiolämpötilan säätö:

Käyttämällä puolijohdelämpötilan säätötekniikkaa lämpötilan säätötarkkuus on jopa 0. Tämän vuoksi laitteen tarkkuus on erittäin hyvä.1 °C, joten näyte on aina vakiolämpötilassa koko testiprosessin ajan, jolloin vältetään lämpötilan muutoksista johtuvat nesteen viskositeetin ja Brownin liikkeen aiheuttamat testipoikkeamat ja varmistetaan testitulosten tarkkuus ja vakaus.
Vakaa optinen polkujärjestelmä:
Optinen polkujärjestelmä, joka on rakennettu optisella taajuussiirtolaitteella ja optisella kuitukytkentätekniikalla, tekee havaitsemisjärjestelmästä pienen, mutta sillä on myös vahva häiriönsietokyky, mikä varmistaa testin vakauden.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


Osto laserhiukkaskokoanalysaattorin on tiedettävä kohdat:

(1) Mitä materiaaleja on testattava?
Jos suspensiota / emulsiota, on valittava nestemäinen dispersio-hiukkaskokoanalysaattori, ja jotkut materiaalit reagoivat myös veden kanssa, joten tarvitaan myös nestemäinen dispersio-hiukkaskokoanalysaattori. Yleensä sementti, metallijauhe ja faraamiset materiaalit tarvitsevat kuivadispersio
-mallin hiukkaskokoanalysaattorin.

(2) Mitä kokoluokkaa on testattava?
Tähän asti MIE-sirontaan perustuva laserhiukkaskokoanalysaattori voi mitata hiukkasaluetta 0,01um-2000um. Jos materiaalien alue ei ole niin laaja, esimerkiksi 10um-20um, pienempi alue hiukkaskokojakauman distributon valita kapeamman alueen malli
on tarkempi, ei tarvitse ostaa suuren alueen malli.

(3) Mikä on dispersioaine?
Nesteen mallissa, jotta näyte voi dispergoitua hyvin ja kiertää laserhiukkaskokoanalysaattorissa, meidän on yleensä käytettävä dispersioaineena vettä, alokolia tai orgaanista liuotinta.Nykyisillä markkinoilla kuivien laserhiukkasten kokoanalysaattorin kustannukset ovat korkeammat kuin nestemäisten dispersiomallien, joten jos hyvä testata, nestemäinen malli on parempi.

Lisää kysymyksiä, ota yhteyttä meihin, tarjoamme sinulle parhaiten sopivan laserhiukkaskokoanalysaattorin sinulle!


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
山东省

Sijainti
济南市

Lisätiedot