Luettelo

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysaattori

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysaattori

Vastaa ilmoitukseen

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF -analysaattori on helppokäyttöinen, vankka ja luotettava jalometallien analysaattori, joka tuottaa nopeat ja tarkat analyysitulokset. Se on helpompi, nopeampi ja tarkempi kuin nitraattitutkimusmenetelmät, ja se tarjoaa kaikkien jalometallituotteiden samanaikaisen analyysin kattavammin kuin palomääritys.

Thermo Scientific Niton XL2 -analysaattorit tarjoavat korkean suorituskyvyn ja edistyksellisen elektroniikan säilyttäen samalla kaikkien XRF-laitteidemme tunnusmerkkinä olleen point-and-shoot-yksinkertaisuuden. Nämä analysaattorit on tiivistetty kosteudelta ja pölyltä 100-prosenttisesti sulautetuilla ohjelmistotyökaluilla, ja ne ovat kevyitä, mutta lujasti rakennettuja, jotta ne kestävät vaativimmissakin ympäristöissä - kentällä tai tuotantotiloissa. Ergonomisesti muotoiltu ja päivänvalossa luettavilla kuvakkeilla varustettu Niton XL2 sisältää mukautettavat valikot, monikieliset vaihtoehdot ja yli 25 alkuaineen vakioanalyysialueen rikistä uraaniin.

XL2-analysaattorissa on vakiovarusteena integroitu kamera analyysialueen tarkkaa paikannusta varten, ja se mahdollistaa välittömän, rikkomattoman alkuaineanalyysin seosmateriaaleista titaanista nikkeliin sekä hukkamateriaalien ja hivenalkuaineiden analysoinnin. Kevyet ja kestävät käsikäyttöiset Niton XL2 -analysaattorit soveltuvat hyvin yhä useampiin sovelluksiin, kuten metalliromun tunnistamiseen, kaivostoimintaan ja malminetsintään sekä kulutus- ja elektroniikkatuotteiden lyijyn seulontaan.

Niton XL2 -analysaattori on oikea valinta, kun vaaditaan tarkkuutta, täsmällisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Se on ihanteellinen laite

  • Analysoida metalliseoksia romun kierrätystä tai lopputuotteen laadunvalvontaa varten
  • Laadunvalvontaan, laitoksen toimintaan ja kaivoksen lähiympäristön tutkimiseen
  • Elektroniikan ja kulutustavaroiden seulonta lyijyn varalta

Thermo Scientific Niton XL2 -analysaattorit tarjoavat sinulle monia selviä etuja
  • Erittäin helppokäyttöinen - myös muulle kuin tekniselle henkilöstölle
  • Kestävä rakenne todellisia teollisuusympäristöjä varten
  • Todella rikkomukseton testi lähes välittömillä tuloksilla
  • Käynnistyksestä liipaisimen painallukseen ja tuloksiin muutamassa sekunnissa
  • Luotettava analyysi alan johtavan yrityksen teknologialla


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia