Luettelo

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf-jalometallien analysaattori

Vastaa ilmoitukseen

Thermo Scientificin Niton XL2 XRF -jalometallianalysaattori tarjoaa nyt nopean, tarkan ja ennen kaikkea rikkomattoman lähestymistavan kaikkien jalometallien kemian ja puhtauden testaamiseen. Niton XL2 XRF -jalometallianalysaattori havaitsee nopeasti väärennetyn kullan ja kullapinnoitteet ja antaa käyttäjille tarkan alkuainekoostumuksen kolikoista ja koruista, jotta he voivat olla täysin varmoja ostamiensa ja myymiensä jalometallien arvosta.

Markkinoiden nopein, helpoin ja tarkin testeri! Tutki nopeasti testaamasi esineen tarkka jalometallipitoisuus yksinkertaisella napin painalluksella. Muutaman sekunnin kuluttua painikkeen painamisesta saat turvallisen, tarkan ja luotettavan analyysin testaamasi esineen alkuainejakaumasta.

Kullan volatiliteetin ja korkean hinnan vuoksi pienenkin koostumusvaihtelun havaitsematta jättäminen voi olla kallis virhe. Thermo Scientific Niton XL2 XRF -jalometallianalysaattori tarjoaa nopean, tarkan ja ennen kaikkea rikkomattoman menetelmän kaikkien jalometallien puhtauden ja kemian testaamiseen. Niton XL2 XRF -jalometallianalysaattori havaitsee nopeasti kulloituksen ja väärennetyn kullan ja antaa sinulle tarkan alkuainekoostumuksen koruista ja kolikoista, jotta voit olla täysin varma ostamiesi ja myymiesi jalometallien arvosta.

Niton XL2 XRF -jalometallianalysaattori tarjoaa tarkan analyysin sekunneissa kestävässä, luotettavassa ja käyttäjäystävällisessä paketissa. Kaikkien kulta- ja jalometallien pitoisuudet voidaan mitata ilman, että kalibrointia tarvitsee muuttaa manuaalisesti analysoitavan metallin mukaan - esimerkiksi hopea (Ag), kulta (Au), palladium (Pd) ja platina (Pt).

Syvällisempi ja nopeampi analyysi kuin palomääritys vastaavalla tarkkuudella
Nopeampi, helpompi ja tarkempi kuin typpihappotestausmenetelmät
Thermo Scientific AuDIT-kullanpaljastustekniikka mahdollistaa useimpien kullattujen esineiden tehokkaan tunnistamisen
Käyttäjät voivat selvittää tarkasti sekä haitallisten raskasmetallien että muiden seosaineiden hivenainepitoisuuksien esiintymisen ja pitoisuuden, mikä voi vaikuttaa arvostukseen ja tuleviin jalostusvaatimuksiin


Ominaisuudet
  • Ergonominen muotoilu
  • Yksinkertainen "osoita ja ammu" - myös ei-tekninen henkilökunta voi käyttää sitä erittäin helposti
  • Rikkomaton analyysi, jonka tulokset ovat lähes välittömät
  • Täydellinen vähittäismyyntiympäristöihin
  • Vakiomittausalue: >25 elementtiä S-alkuaineista U-alkuaineisiin (sovelluksen mukaan)
Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia