Luettelo

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRAÄÄNI

Vastaa ilmoitukseen

GE Voluson E10 -ultraäänilaite on premium-luokan naisten ultraäänilaite, joka on todellakin nimensä "Premium" arvoinen. Sen merkittävin ominaisuus on uusi Matrix 4D -anturi. Se on täysin elektroninen 4D-luotain, jossa ei ole liikkuvia osia. Tämä tarkoittaa, että luotain ei "pyyhkäise", ja kaikki kuvat saadaan samanaikaisesti ilman viivettä. Tämä tarkoittaa, että kuvanopeus on korkeampi, kuvanlaatu on erinomainen ja diagnostiset kuvat ovat paljon tarkempia

. Expert-sarjamme uusin jäsen, Voluson E10 -ultraäänijärjestelmä on suunniteltu edistyneille naisten terveyspraktiikoille. Jossa monimutkaiset tapaukset ovat sääntö, eivät poikkeus. Kun ratkaiset vaikeita diagnostisia kysymyksiä päivittäin. Kun potilaat tulevat luottavaisin mielin hakemaan vastauksia.

Uusi Voluson E10 perustuu innovatiiviseen Radiance-järjestelmäarkkitehtuuriin, joka asettaa uudet standardit kuvantamisen suorituskyvylle* tarjoamalla näyttäviä 2D- ja 3D/4D-kuvia, erinomaisen läpäisykyvyn teknisesti vaikeisiin tutkimuksiin, uusia volyymikuvaustyökaluja ja kehittyneitä sovelluksia, jotka auttavat sinua ratkaisemaan vaikeita tapauksia. Voluson E10 tukee myös GE:n seuraavan sukupolven HDliveTM - HDlive Silhouettea ja HDlive Flow'ta - kuvat ovat todella poikkeuksellisia!

GE:n tunnustetaan laajalti olevan maailman johtava asiantuntija naisten terveydenhuollon ultraäänijärjestelmäteknologian alalla. Yrityksen GE Voluson -sarjan ultraäänilaitteiden avulla gynekologit ja synnytys-, naistentauti- ja hedelmöityshoitajat voivat tehdä monimutkaisia naisten terveystutkimuksia helposti ja tarjota tarkkaa diagnostiikkaa ylivoimaisen kuvanlaadun avulla aikakriittisellä tavalla.

GE Voluson E10 on suunniteltu korvaamaan halvemman GE Voluson E8:n, mutta ei kokonaan, sillä se tarjoaa nelinkertaisen prosessointitehon GE Voluson E8:aan verrattuna, mikä mahdollistaa edistyneet sovellukset ja tehokkaan työnkulun. E8:aan verrattuna E10:ssä on suurempi näyttö, joka mahdollistaa skannausten paremman tarkastelun, kehittyneempi säteenmuodostus ja uudet renderöintitekniikat. GE Voluson E10:n poikkeuksellinen prosessointiteho ja -nopeus merkitsevät nopeampia renderöintiaikoja ja tasaisempia kuvataajuuksia, jotka mahdollistavat erittäin selkeän ja realistisen HD-live-tarkkuuden.

GE Voluson E10:n ominaisuudet ja erityispiirteet:
  • 4D-elektroninen matriisi 4D-anturi
  • HD Live
  • 23 tuuman laajakuvanäyttöinen LED-monitori
  • 12.1" monikosketusnäyttöpaneeli
  • Koettimen portin valaistus
  • Optimoitu ergonomia
  • V-SRI edistynyt volumetrinen spekeleiden vähentäminen
  • Erittäin korkeat kuvataajuudet 2D- ja 4D-kuvauksessa
  • 4x enemmän prosessointitehoa kuin Voluson e8:ssa

Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
DKI Jakarta

Sijainti
Kota Jakarta Selatan

Päättymispäivämäärä
31.12.2024 08:55