Luettelo

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRAÄÄNI SKANNERI CTS8800 PLUS

Vastaa ilmoitukseen

SIUI CTS-8800 -ultraäänilaite on kannettava laite, jossa yhdistyvät uusin ultraäänikuvantamistekniikka, speckle-vaimennustekniikka ja parannettu zoomaus. SIUI CTS-8800 on erittäin helppokäyttöinen kaikille käyttäjille, ja siinä on vakaa käyttöjärjestelmä ja 160 GB:n kiintolevy. Pystyy tuottamaan 4D-mustavalkokuvia kilpailijoitaan edullisemmin. SIUI CTS-8800 on markkinoiden kustannustehokkain 4D-ultraäänikuvantamislaite.

SIUI CTS-8800 -ultraäänikone on ensimmäinen lähtötason järjestelmä, jossa yhdistyvät kehittyneet kuvantamisominaisuudet ja langaton tekniikka. Eläinlääkärin esiasetukset, kuvien tallennus ja välitön kuvaoptimointi tekevät kaikesta loogista ja käyttäjäystävällistä. CTS-8800 tarjoaa tekniikoita, kuten Spatial Compound Imaging, Tissue Harmonics, Speckle Reduction ja Variable Image Focusing, jotka tuottavat korkealaatuisia kuvia. Yhdistämällä nämä huipputekniikan ominaisuudet langattomaan kuvansiirtoon CTS-8800 vie klinikkasi teknologian eturintamaan.


MONIPUOLINEN 4D-KAPASITEETTI
CTS-8800 Plus tarjoaa erinomaisen 4D-kuvantamisen hämmästyttävään hintaan. Volumetrinen kuvantamisteknologia kattaa synnytysten 4D-sikiökuvantamisen ja gynekologisen transvaginaalisen volumetrisen kuvantamisen, jotka näyttävät tarkempia ja spesifisempiä kuvia erilaisiin kliinisiin vaatimuksiin.

SPATIAALINEN KOMPONENTTIKUVANTAMINEN
Teknologia auttaa lievittämään kaikuartefakteja ja parantamaan spatiaalista resoluutiota skannaamalla kohdetta mult i-suuntaisella säteenmuodostuksella.

EDISTYNYT KUVAUSTEKNIIKKA
Speckle Reduction -tekniikka
Tekniikka auttaa vähentämään kohinaa ja artefakteja, puhdistamaan t-ongelman varjostukset ja reunukset, parantamaan kontrastin erottelukykyä ja tunnistamaan
varhaisen kudos/rakenne-eron.

Smart One Key Optimization
Järjestelmä säätää älykkäästi TGC:n ja B-vahvistuksen B-tilassa sekä peruslinjan, PRF:n ja PW-vahvistuksen saadakseen parhaan B/W-kuvauksen ja PW-kuvauksen
kuvan vain yhden näppäimen painalluksella.

ARVOKKAAT KLIINISET RATKAISUT
Panoraamakuvaus
Järjestelmä mahdollistaa laajemman näkymän laajentamisen, jotta lääkäri voi skannata laajojen alueiden kudoksia anturin skannauksen liikkeen avulla.

Langaton kuvansiirto iPadiin/iPhoneen ja langattomaan PC-tulostimeen
Järjestelmä mahdollistaa liikkuvan työskentelyn sairaaloissa ja klinikoilla näyttämällä skannattuja kuvia iPadin tai iPhonen välityksellä, vaikka lääkäri olisi poissa ultraäänijärjestelmän luota.

Väridopplerin päivitettävyys
Järjestelmä tukee värivirtauskartoituksen, pulssiaaltodopplerin ja triplex-tilan päivityksiä, jotka tekevät siitä itsestään täydellisen värin
Doppler-ultraäänijärjestelmän, joka sopii erinomaisesti aloitteleville käyttäjille.

SIUI CTS-8800 -ultraäänikoneen ominaisuudet:
  • Korkean resoluution 10" LCD-näyttö
  • Speckle Reduction -tekniikka
  • 512 kehyksen Cineloop
  • Monitaajuussondi
  • 4D- ja 2D-kuvantaminen
  • Kuvan optimointi yhdellä kosketuksella
  • Eläinlääketieteelliset esiasetukset
  • Suurten ja pienten eläinten lisääntymistaulukot
  • Vatsan ja sydämen mittausohjelmat
  • Langaton kuvansiirto

Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
DKI Jakarta

Sijainti
Kota Jakarta Selatan

Päättymispäivämäärä
31.12.2024 09:45