Luettelo

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

KÄYTETTY LEICA GS18 I GNSS RTK ROVERI

Vastaa ilmoitukseen

GNSS:n, IMU:n ja kameran anturifuusio yhdistyy visuaalisen paikannustekniikan luomiseksi, ja tuloksena on niin tehokas GNSS RTK -mönkijä, että sen avulla voit mitata sen, mitä näet.

GS18 I:ssä on kaikki Leica GS18 T:n toiminnot: Visual Positioningin lisäksi käyttäjät voivat esimerkiksi kartoittaa pisteitä joko kallistetulla tai vaa'alla olevalla navalla.

Esittelyssä Leica GS18 I, monipuolinen, kartoituskäyttöön soveltuva GNSS RTK -rover, jossa on visuaalinen paikannus. Suunniteltu maanmittausalan ammattilaisille mittaamaan pisteitä, joita ei aiemmin ole voitu mitata GNSS-roverilla helposti ja tarkasti. Nyt voit nopeasti kaapata kohteen kuviksi ja mitata niistä pisteitä joko maastossa tai myöhemmin toimistossa. GS18:n kohdalla tarkoitan kuvantamista.

GNSS:n, IMU:n ja kameran anturifuusio yhdistyy visuaalisen paikannustekniikan luomiseksi, ja tuloksena on GNSS RTK -roveri, joka on niin tehokas, että sen avulla voit mitata sen, minkä näet. GS18 I:ssä on kaikki Leica GS18 T:n toiminnot: Visual Positioningin lisäksi käyttäjät voivat esimerkiksi kartoittaa pisteitä joko kallistetulla tai vaa'alla olevalla navalla.
Mittaa pisteitä, joiden näkyvyys taivaalle on estynyt, tehokkaammin ja helpommin.
Kaapata pisteitä, joihin ei aiemmin päässyt GNSS-roverilla.
Saada enemmän joustavuutta ja hallintaa ilman aikaa vieviä lisälaitteita.
Kartoita satoja pisteitä maanmittausluokan tarkkuudella muutamassa minuutissa.
Kaappaa kohtaus nopeasti ja päätä myöhemmin, mitä pitäisi mitata - vaikka kohtaus myöhemmin muuttuisi tai katoaisi.
Mittaa piste napauttamalla kuvaa kentällä tai toimistossa.
Nopea ja perusteellinen, jotta saat kiinni jokaisen yksityiskohdan.


Kartoitus ja maanmittaus on juuri tullut yksinkertaisemmaksi, turvallisemmaksi ja tehokkaammaksi kuin koskaan aiemmin. Tutustu Leica GS18 I GNSS RTK -roveriin, jossa on visuaalinen paikannus. Sen avulla voit mitata vaivattomasti pisteitä, joihin et ennen päässyt. Kaappaa työmaa GS18 I:llä ja kartoita pisteitä kuvista. Niin innovatiivinen GNSS RTK -rover, että voit mitata tarkasti julkisivut ja kulmat ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa työkalua. Kun olet kaapannut kohteen, voit mitata jokaisen yksityiskohdan milloin haluat.

Innovatiivinen
Leica GS18 I on tarkka ja helppokäyttöinen GNSS RTK Rover. Se hyödyntää erittäin innovatiivista visuaalista paikannustekniikkaa, joka perustuu GNSS:n, IMU:n ja kameran saumattomaan integrointiin. Sen avulla voit mitata maanmittausluokkapisteitä kuvista työmaalla ja toimistossa. Infinityn avulla voit luoda kuvattujen tietojen perusteella pistepilviä ja laajentaa mahdollisuuksia entisestään.

Nopea
Suunniteltu mittaamaan suuria pistemääriä tehokkaasti. Leica GS18 I:n avulla voit ottaa kuvia ja mitata satoja pisteitä muutamassa minuutissa, myös paikoissa, joihin ei pääse fyysisesti käsiksi. Käyttämällä kuvia näiden pisteiden mittaamiseen voit vähentää työmaalla kuluvaa aikaa ja vähentää uudelleentyöstämistä: kun olet kerran kuvannut paikan, sinulla on jokainen yksityiskohta mitattuna.

Monipuolinen
Kuvantamisen teho on muuttanut pelisääntöjä. Kun voit mitata sen, mitä näet, pääset nyt paikkoihin, joihin et aiemmin päässyt ilman työkalujen vaihtamista tai esteiden yli kiipeämistä. Tämä antaa sinulle joustavuutta kentällä, vapauttaa kalustoa ja miehistöä ja todella maksimoi tuottavuuden hankkeissasi, mikä johtaa suurempiin voittoihin.

Hinta 2 700 dollaria


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jawa Timur

Sijainti
Surabaya

Päättymispäivämäärä
28.12.2024 09:00