Luettelo

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, UUSI

Vastaa ilmoitukseen

Leica Absolute Tracker AT960 on vankka, monitoiminen laserkeilain, joka mahtuu yhteen lentokoteloon. Se tarjoaa vakiona nopean dynaamisen mittauksen ja on täydellinen ratkaisu kuuden vapausasteen (6DoF) mittaukseen, skannaukseen ja automaattiseen tarkastukseen sekä heijastinmittaukseen.

Uuden sukupolven kannettava CMM-järjestelmä, joka perustuu hyväksi todettuun teknologiaan, AT960 yhdistää Leica Absolute Tracker AT901:ssä esitellyt 6DoF-toiminnot ja kompaktin Leica Absolute Tracker AT403:n tarjoaman kannettavuuden ja käytettävyyden. Tuloksena on erittäin hienostunut mutta helppokäyttöinen suurten tilavuuksien mittausratkaisu, joka painaa alle 14 kiloa.

AT960-laserseurantajärjestelmä voidaan kuljettaa helposti, purkaa nopeasti pakkauksesta ja kytkeä päälle muutamassa minuutissa, jolloin se tarjoaa suorituskykyistä mittausta lähes missä tahansa. Dynaamiset ominaisuudet ja joustavat toiminnot antavat käyttäjille ehdottoman nopeuden, tarkkuuden ja siirrettävyyden.

Langattoman tiedonsiirron ja akkuvaihtoehdon ansiosta AT960:n integroitu teknologiarakenne tekee pitkästä asennuksesta menneisyyttä. Leican absoluuttinen interferometri (AIFM) mahdollistaa tarkan nopean mittauksen liikkuvaan kohteeseen, ja innovatiivinen PowerLock-toiminto varmistaa, että keskeytynyt säde palautuu välittömästi ilman käyttäjän toimenpiteitä, mikä vähentää käyttäjän työmäärää ja koulutusvaatimuksia. Intuitiivinen kosketusnäytön ohjaus minimoi käyttäjän virhemahdollisuudet, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Tarkistus- ja kompensointiarkkitehtuuri tarkoittaa, että perussäädöt voidaan tehdä kentällä, ja vankka rakenne takaa spesifisen toiminnan vähäisellä kalibrointi- ja huoltotarpeella


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jawa Timur

Sijainti
Surabaya

Päättymispäivämäärä
28.12.2024 09:00