Luettelo

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

17.01.2024 09:05

CARESTREAM VITA 25 DIGITAALINEN CR JÄRJESTELMÄ MYYTÄVÄNÄ!!!

Vastaa ilmoitukseen

CARESTREAM DIRECTVIEW Vita LE CR -järjestelmä sopii monenlaisiin tietokoneröntgentutkimuksiin erikoislääkäreiden, kuten kiropraktikoiden, jalkaterapeuttien, pienten klinikoiden ja liikkuvien yksiköiden vastaanotoilla.

Laadukkaiden diagnostisten kuvantamispalveluiden tarjoaminen potilaillesi on korkealla prioriteettilistallasi. Budjettisi ja tilasi ovat kuitenkin rajalliset. Siksi olemme innoissamme voidessamme tarjota asiakkaillesi CARESTREAM DIRECTVIEW Vita CR -järjestelmän - luotettavan, kompaktin, pöydänpäällisen kuvantamisratkaisun, jossa on pieni tilantarve ja kevyt rakenne. Se mahdollistaa saumattoman integroinnin nykyiseen työnkulkuun ja auttaa lisäämään tehokkuutta ja tuottavuutta, ja kaikki tämä edulliseen hintaan.

Tämän järjestelmän avulla kaikki kuvantamistoiminnot voidaan suorittaa potilaan hoitopaikassa yhdellä kompaktilla, edullisella paketilla, joka sisältää yhden levyn CR-lukijan, ulosvedettävät fosforinäytöt, kehittyneen kuvienhallintaohjelmiston ja PC-pohjaisen tarkasteluaseman. Vita LE -järjestelmä sopii erinomaisesti ympäristöihin, joissa pieni koko, helppokäyttöisyys ja suorituskyky ovat ratkaisevia, ja se tarjoaa pienen volyymin ympäristöille erinomaisen pääsyn digitaaliseen kuvantamiseen.

Järjestelmän edut:
Pienempi koko ja paino
Useita läpimenotehoja (30/45 PPH)
Mahdollisuus sijoittaa vaaka- tai pystysuoraan syöttöön
Tukee useita kasettikokoja
Käyttää Image Suite -ohjelmistoa - helppokäyttöinen alusta
erityisesti loppukäyttäjälle suunniteltu

Kuvien otto ja hallinta CR- ja DR-järjestelmiä varten
Image Suite V4 -ohjelmisto on asettanut uuden vertailukohdan työnkulun tehokkuudelle pienissä laitoksissa. Tässä vankassa ohjelmistossa on helppokäyttöinen, kosketusystävällinen käyttöliittymä, parannettu työkalupaketti, virtaviivaistettu työnkulku ja parannettu kuvanlaatu. Edistyksellinen mini-PACS-moduulimme mahdollistaa erinomaisen kuvien hallinnan ja analysoinnin, ja se on nyt täysin valinnainen. Saat tarvitsemasi korkealaatuiset kuvat järjestelmällä, joka sopii täydellisesti - erittäin edulliseen hintaan.

Fyysiset tiedot
Paino: 25 kg (55 lb)
Mitat (L x S x K): 68,0 x 34,0 x 45,0 cm (26,7 x 13,4 x 17,7 tuumaa)
Teho
Sähköinen mitoitus: 100-240 V AC 50/60 Hz
Suurin virrankulutus: 120 W
Virrankulutus valmiustilassa: 42 W
Virransyöttöolosuhteet: AC Power 100~240 V AC,50/60 Hz, 1,5 A
Kodak/Carestream Vita25 CR System:
25 levyn lukija tunnissa
2, 14×17 kasettia
PC, näppäimistö, näyttö ja hiiri
Genesis-ohjelmisto

Hinta $8,300

Linkki: https://mediclaserstore.com/index.php?rt=product/product&path=73&product_id=282


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jakarta

Sijainti
Jakarta

Päättymispäivämäärä
31.12.2024 08:20