Luettelo

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX -SUONIKUVAUSLAITE

Vastaa ilmoitukseen

ITero Element Flex1 tarjoaa sinulle äärimmäistä liikkuvuutta, joten voit hoitaa potilaita missä tahansa. Vain sauvalla varustetun kokoonpanon ansiosta iTero Element -teknologian teho on aivan käden ulottuvilla, joten voit tehdä täyskaarikuvauksia pienimmässäkin vastaanotossa.

Tehokas ratkaisu, jonka voit ottaa mukaan huoneesta toiseen tai toimistosta toiseen. ITero Element Flex -laitteella saat maksimaalisen liikkuvuuden ja voit hoitaa potilaitasi missä ikinä oletkin. Vain seinään kiinnitettävä kokoonpano antaa iTero Element -teknologian tehon suoraan käsiisi, joten voit suorittaa täyskaariskannauksia pienimmässäkin vastaanotossa.

iTero Element Flex on järjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja helpon siirron vastaanotosta toiseen ja antaa yleislääkäreille ja ortodontologeille mahdollisuuden suorittaa koko kaaren skannauksia eri vastaanotoilla.

ITero Element Flexin "vain seinään" -konfiguraatio on kannettava skanneri, jota voidaan kuljettaa vastaanotolta toiselle, ja sen avulla lääkärit voivat hyödyntää tuolin vieressä tapahtuvaa visualisointia. Se on ihanteellinen usean toimipisteen vastaanotoille, jotka tarvitsevat kätevän ja helposti siirrettävän skannerin. Yhteensopivien kannettavien tietokoneiden avulla lääkärit voivat nyt skannata missä tahansa, jopa pienimmissä vastaanotoissa. Element Flex sisältää räätälöidyn kantolaukun.

Valintaelementti Element Flex sisältää räätälöidyn kantolaukun ja mahdollistaa liitettävyyden. Kummassakin skannerissa on samat ominaisuudet kuin edeltäjässään. Alun perin intraoraaliskannaussauvoja pidettiin vaikeakäyttöisinä ja tilaa vievinä. Niinpä kun tuli aika tehdä hankintapäätös, kliinikot päättivät luopua niistä. Nyt vaihtoehtoja on monenlaisia.

Tämän Element Flexin käyttöönoton myötä skannaukset voidaan suorittaa suoraan kannettavilla tietokoneilla, mikä tekee intraoraaliskannauksesta liikkuvampaa kuin koskaan aiemmin. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa keksintö IOS-skannauksessa. 3shapen uusin versio, TRIOS MOVE, tarjoaa langattoman skannaussauvan sekä käsivarren ja kääntyvän näytön, jonka avulla kliinikko voi näyttää potilaalle prosessin ja hoidon suunnittelun.

iTero Element Flexin ominaisuudet:

Pienikokoinen jalusta kannettavuutta ja mukavuutta varten
Parannettu värinäyttö antaa upeita ja tarkkoja kuvia
Suorita teräviä 3D-skannauksia värillisinä ja korkearesoluutioisina vain 60 sekunnissa
Skannerin sauvan kosketuslevy on yhtä intuitiivinen ja yksinkertainen kuin älypuhelimesi eleet

Visualisoi parempi käytäntö iTero Element Flexin avulla:
Restoratiiviset ja ortodonttiset työnkulut
Optimoitu Invisalign
Liitettävyys
Visualisointityökalut
iTero TimeLapse
Invisalign-tulossimulaattori
Edistymisen arviointi
Integrointi jyrsintätyökalujen kanssa

 

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jakarta

Sijainti
Jakarta