Luettelo

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

SHAPE TRIOS 3 LANGATON POD MYYTÄVÄNÄ!!!

Vastaa ilmoitukseen

Shape TRIOS 3 on kolme yhdessä -digitaalinen jäljennösratkaisu, jossa on intraoraaliskanneri, integroitu intraoraalikamera ja automaattinen sävynmittaus yhdessä laitteessa. Kevyt. helppokäyttöinen digitaalinen jäljennösratkaisu, jossa on pyöristetty autoklavoitava kärki ja irrotettava peili helppoa sterilointia varten. Se on saatavana kynänkahvamallisena, kahvakahvamallisena ja tuoliin integroituna versiona.

Langaton digitaalinen suunsisäinen skanneri
Paranna hammaslääkärin vastaanottoa jatkuvasti. Hyödynnä TRIOS-sisäkorvaskanneria parantaaksesi potilaskokemusta, lyhentääksesi tuoliin kuluvaa aikaa ja avataksesi mitä erilaisimpia hoitomahdollisuuksia. TRIOS on nopea ja helppokäyttöinen, ja se luo dokumentoituja tarkkoja digitaalisia värivedoksia. Toisin kuin monet muut ratkaisut, TRIOS tarjoaa jatkuvia ohjelmistopäivityksiä, päivitettäviä laitteistoja ja valinnaisia hammashoitomoduuleja, joilla varmistat, että vastaanotollasi pysytään kärjessä, kun liiketoimintasi kasvaa vahvemmaksi.

Intraoraaliskannausratkaisu aloittelevalle tasolle.
Kustannustehokas TRIOS 3 Basic toimitetaan langallisena, kynänpitoon perustuvana pod-asennuksena, ja se mahdollistaa yksinkertaisen skannauksen ja lähetyksen työnkulun (scan and send-to). TRIOS 3 Basic sisältää tunnetun 3Shape-skannaustarkkuuden, mielettömän nopeustilan, STL-tulostuksen, realistiset todenmukaiset värit ja sävynmittauksen sekä AI-skannausteknologian yksinkertaistettua skannausta varten.

TRIOS 3 Wireless Pod
TRIOS 3 Wireless Pod TRIOS-skannerin liittämiseksi tietokoneeseen. Liikuteltava ja joustava vaihtoehto kärryratkaisulle, esim. hammaslääkäreille, jotka työskentelevät useissa eri paikoissa, tai klinikoille, joissa on rajoitetusti tilaa. Tietokone ei sisälly toimitukseen.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Kädessäpidettävä 3D-skanneri, jossa on ultranopea optinen leikkaustekniikka suihke- ja jauhevapaaseen intraoraaliskannaukseen Värit. Pystyy mittaamaan hampaiden sävyjä ja lisäämään HD-valokuvia 3D-malliin. Saatavana kynä- tai kahvakahvalla.

Ohjelmisto
TRIOS Digital Impression -ohjelmisto, jossa on integroitu 3Shape Communicate -käyttöliittymä

Osat ja lisävarusteet:
Virtajohto ja virtalähde
1 Wi-Fi-dongle
1 laturi TRIOS 3 Wireless -paristoja varten sis. 3 paristoa
USB-dongle ohjelmistolla
5 x TRIOS 3 -skannerikärki sis. peilit (autoklavoitavissa)
TRIOS 3 -suojakärki
TRIOS 3 -kalibrointikärki
TRIOS 3 -värikalibrointisarja

Hinta 2,500 dollaria


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jakarta

Sijainti
Jakarta