Luettelo

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.06.2024 01:05

Hammashoitotuoli, BELMONT QUOLIS 5000

Vastaa ilmoitukseen

Quolis-tuolissa on tyylikäs ja virtaviivainen ulkonäkö, ja siinä on istuimen asentojärjestelmä, joka liu'uttaa potilaan hellävaraisesti hoitoasentoon. Ohuen ja kapean selkänojan muotoilun ansiosta lääkärit ja avustajat voivat työskennellä mukavasti ja tehokkaasti. Mukava siitä hetkestä lähtien, kun potilas istuu. Tuolissa käytetään mekanismia, joka synkronoi selkänojan ja istuimen liikkeen. Potilaiden ei tarvitse liukua istuimessa taaksepäin, sillä heitä tuetaan mukavasti pyörähdettäessä makuuasentoon.

Tuoliergonomia
Ohuen ja kapean selkänojan ansiosta operaattorit pääsevät erinomaisesti käsiksi jokaiseen potilaaseen, mikä johtaa parempaan työskentelyasentoon ja mukavampaan työskentelykokemukseen. Kaksiakselinen niskatuki, jonka muoto on muotoiltu, tukee niskaluuta ja antaa käyttäjille mahdollisuuden kallistaa potilaan päätä eteen- ja taaksepäin, jolloin ylä- ja alakaaret ovat paremmin ulottuvilla

Iskuttomat liikkeet
Iskuttoman hydraulijärjestelmän avulla istuvia potilaita liikutetaan kevyesti, mikä mahdollistaa pehmeämmän siirtymisen hoitopaikkojen välillä.

Sujuva suorituskyky
Potilasmukavuutta lisää synkronoitu selkänojan kallistusmekanismi, joka simuloi kehon luonnollista liikettä ja tukee potilasta saumattomasti selkänojan ollessa liikkeessä.

Potilaan pääsy
Integroidut käsinojan kosketuslevyt mahdollistavat itäisen pääsyn potilaan istuimen asentosäätöihin tuolin lääkärin ja avustajien puolelta. Lisäksi käsinojat kääntyvät 130° ulospäin, mikä luo laajemman sisään- ja uloskäyntialueen potilaan mukavuuden lisäämiseksi.

Quolis J-Box
Vakiovarusteena on muotoiltu J-box, joka tarjoaa virtaviivaisen ulkonäön ja vapaan vaihtoehdon toimitusjärjestelmien liittämiseksi Q5000-tuoliin.

Monipuolisuus
Tuoli integroituu helposti kaikkiin Belmont-toimitusjärjestelmiin, mikä mahdollistaa leikkaussalien varustamisen ihanteellisilla välineillä, joita tarvitaan tehokkuuden ja tuottavuuden edistämiseksi.

Vakio-ominaisuudet:
Istuimen asentojärjestelmä liu'uttaa potilaan pehmeästi ja hellävaraisesti haluttuun hoitoasentoon, mikä vähentää potilaan stressiä ja ahdistusta
Erittäin luotettava Belmontin sähköhydraulinen käyttöjärjestelmä
Selkänojan ja istuimen synkroninen liike sopii täydellisesti potilaan'
Ohut, kapea selkänojan muotoilu tarjoaa potilaalle mukavuutta ja parantaa käyttäjän pääsyä potilaan suuonteloon
Nivellettävä kaksiakselinen niskatuki mukautuu jokaisen potilaan anatomiaan
Integroitu käsinojan kosketuslevy, jolla tuolin ohjaimet ovat sekä lääkärin että avustajan käytettävissä.
Tuolin hallintalaitteissa on turvalukituspainike, joka estää istuimen asentosäätimien tahattoman aktivoinnin
Hallintalaitteisiin kuuluu turvalukituspainike, manuaaliset istuimen asentopainikkeet, 3 ohjelmoitavaa asentosäilytystä ja Autoreturn
60°. istuimen kääntäminen vasemmalta oikealle voidaan tehdä sormenpäällä painamalla ja se lukitaan/avautetaan painonappimekanismilla
Turvasulkulevy
Valettu alumiininen tuolin jalusta
Käsinojat kääntyvät ulospäin 130°
Ultraleather™-verhoilu Belmont-värikartasta
Valittavana on Saumaton rihnoilla, Plush rihnoilla, Saumaton leveällä selkänojalla tai Plush leveällä selkänojalla
Lyhyt pumpun suojus
CSA-hyväksytty

Hinta 3,500 dollaria

 


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jakarta

Sijainti
Jakarta

Päättymispäivämäärä
30.12.2025 08:45