Luettelo

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT PHASED ARRAY -VIRHEENTUNNISTIN

Vastaa ilmoitukseen

Tehokas seuraavan sukupolven PAUT-tarkastus on saapunut Mentor UT Phased Array Flaw Detectorin myötä. Ota arvailut pois ultraäänivirhetarkastuksista käyttämällä markkinoiden tarkinta ja intuitiivisinta työkalua.

Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, Baker Hughesin yritystuote (entinen GE Inspection Technologies), on tehokas, kytketty ultraäänivirheentunnistin, joka on optimoitu prosessisäiliöiden, -putkien ja -säiliöiden korroosio- ja eroosiokartoitukseen.

Mentor UT tuo array-tarkastuksen tehon jokapäiväiseen käyttöön intuitiivisen, kosketusnäytöllisen käyttöliittymän ja räätälöitävissä olevien tarkastussovellusten ("sovellusten") avulla. Käyttäjät voivat luoda omia sovelluksiaan tai käyttää esiasennettuja sovelluksia ja mukauttaa käyttöliittymän täysin omien tarpeidensa mukaiseksi. Laitteen asetukset ja kalibrointi on helppo oppia, ja niiden avulla voidaan säästää koulutuskustannuksissa samalla kun tuottavuus paranee.

Koko UT-virheenpaljastinjärjestelmä on sijoitettu hanskaystävälliseen kosketusnäyttötablettiin, jota on yhtä helppo käyttää kuin älypuhelinta. Esiasennettu Mentor Create -ohjelmisto on täysin muokattavissa, ja se mahdollistaa käyttäjän määrittelemät valikot ja työnkulut (sovellukset), jotka opastavat vaiheittain tarkastusprosessin läpi - kalibroinnista koettimen paikannukseen ja analysointiin. Itsevarmat ja koulutetut käyttäjät tarkoittavat, että monimutkaisimmatkin tarkastukset suoritetaan johdonmukaisesti joka kerta.

Mentor UT on ensimmäinen ultraäänitarkastuslaite, joka mahdollistaa helposti langattoman yhteyden ja suoratoiston, joten tarkastajat voivat saada reaaliaikaisen toisen mielipiteen silloin, kun he sitä tarvitsevat. Sama langaton pilviyhteys mahdollistaa Mentor UT:n kattavien tarkastusraporttien luomisen etänä käyttäjien työpöydälle napin painalluksella.

Mentor UT:n avulla voit odottaa:
  • Suorituskykyinen suunnittelu: tehokas 32:32 vaiheistettuun ryhmään perustuva virheentunnistin (laajennettavissa 32:128:aan), jossa on tavanomainen UT-kanava ja 20 kHz:n pulssin toistotaajuus (RPF)
  • Kestävä kestävyys: kestää kovia ympäristöjä IP65-kestävyysluokituksen ansiosta
  • Tuottavammat ja laadukkaammat tarkastukset: käyttäjän määrittelemät tarkastus "sovellukset" tai laitteeseen esiasennetut sovellukset, jotka on räätälöity tarpeittesi mukaan
  • Ennennäkemätön yhteensopivuus: yhdistettävissä helposti GE:n alan johtaviin kahden elementin lineaarisiin DM-antureihin korroosiotarkastuksia varten, lineaarisiin array-antureihin hitsaus- ja komposiittitarkastuksia varten sekä monenlaisiin kaupallisesti saatavilla oleviin skannereihin
  • Intuitiivinen käyttö: käsineystävällinen, mukautettava kosketusnäytön käyttöliittymä, langaton yhteys ja tietojen vienti raportoinnin ja analysoinnin tehostamiseksi (offline-analyysiohjelmisto sisältyy toimitukseen)
  • Säästää aikaa ja resursseja: erikoistuneet työnkulut yksinkertaistavat monimutkaisia tarkastuksia, mikä lisää tehokkuutta ja helpottaa koulutusta

Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jawa Timur

Sijainti
Surabaya

Päättymispäivämäärä
31.12.2024 09:00