Luettelo

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRAÄÄNI VIRHEENILMAISIN, KÄYTETTY

Vastaa ilmoitukseen

Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 -virheenpaljastin on kevyt ja ergonomisesti suunniteltu helppokäyttöiseksi. Siinä on suuri kosketusnäyttö ja painikkeet, jotka mahdollistavat saumattoman kaksikätisen käytön. Hansikkaiden kanssa yhteensopiva 7-tuumainen LCD-kosketusnäyttö on nähtävissä kaikissa valaistusolosuhteissa. Älykäs ja intuitiivinen käyttöliittymä on helposti opittavissa ja muokattavissa, ja se tehostaa käyttöönottoa, koulutusaikaa ja päivityksiä.

Krautkrämer USM 100 tarjoaa myös suurempaa tehokkuutta etäkäytön sekä tiedonhallinnan ja -tallennuksen avulla. Digitaalisiin ominaisuuksiin kuuluvat räätälöidyt työnkulut Mentor App -ohjelmiston kautta, turvallinen, pilvipohjainen tiedonhallinta, etäkalibrointi, joka lyhentää kalibrointiaikaa kahdesta viikosta 30 minuuttiin, sekä julkinen kauppa, josta voi ladata mukautettavia sovelluksia. Mentor PC mahdollistaa tarkastustietojen lataamisen, analysoinnin ja raportoinnin PC:ltä, ja Mentor PC Live mahdollistaa USM 100:n käytön etänä. Mentor Create antaa käyttäjälle mahdollisuuden mukauttaa tai luoda tarkastussovelluksia yksilöllisiä testausmenettelyjä, teollisuussovelluksia ja kokemustasoja varten. Tietoaineistot ovat yhteensopivia myös aiempien USM Go ja USM 36 -mallien kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman siirtymisen USM 100:een.

Virheentunnistus uudelleenmääriteltynä:
Kannettava Krautkrämer USM 100 on erittäin monipuolinen tarkastustyökalu, joka on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarkastushaasteisiin. Suorita kattavia ja tarkkoja tarkastuksia teollisuusomaisuudelle ja paranna tietojasi kuvilla ja maantieteellisellä sijainnilla jäljitettävyyden ja raportoinnin parantamiseksi.

Keskeiset sovellukset
  • Hitsauksen tarkastus
  • Korroosion tarkastus
  • Taonta- ja valukappaleiden tarkastus
  • Kiskojen tarkastus
  • Komposiittien tarkastus
  • Ydinvoimaloiden tarkastukset

hinta 1,500.00 dollaria


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Jawa Timur

Sijainti
Surabaya