Luettelo

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbo Diesel perämoottori 50 HP

Vastaa ilmoitukseen

UUSI Yanmar Dtorque 111

Pienikokoinen Dtorque 111 on suunniteltu mullistamaan pienten työalusten markkinat, joilla sen odotettu käyttöikä, joka on reilusti yli 10 000 tuntia, on vähintään kaksinkertainen verrattuna vastaaviin perämoottoreihin.

Dtorque 111 on huomattavan tasainen ja hiljainen dieselmoottori, joka tuottaa 50 hv potkuriin ja huikean vääntömomentin, 111 Nm, vain 2 500 kierrosta minuutissa. Tämä on huomattavasti parempi kuin uusimmissa 70 hv:n nelitahtisissa bensiinimalleissa ja enemmän kuin tarpeeksi kiihdyttämään useimmat pienet veneet nopeasti koneeseen, ja matalalla on runsaasti vetovoimaa raskasta syrjäytystyötä varten.

Dtorque on ihanteellinen valinta, jos käytät tai hallinnoit:
  • työveneet
  • turva-/pelastusveneet
  • kalastusveneet
  • valtion ja satamaviranomaisten alukset
  • matkustaja-alukset
  • superjahdit


Lisääntynyt turvallisuus
Diesel on vähemmän syttyvää kuin bensiini, joten Dtorque on turvallisempi valinta mahdollisesti vaarallisiin ympäristöihin, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa. Esimerkiksi superyachttien ja risteilyalusten käyttäjät hyötyvät myös ajasta ja kustannussäästöistä, jotka liittyvät vähäisempiin paloturvallisuuteen liittyviin varotoimiin ja määräyksiin.

Lisäksi hallinnoitavana on vain yksi polttoainetyyppi, joka on laajemmin saatavilla satamissa kaikkialla maailmassa. Dtorque ylittää myös EU:n RDC Stage II -päästömääräykset, mutta se ei kuitenkaan ole vielä EPA:n vaatimusten mukainen.

Vähäinen melu ja tärinä
Dtorquessa on kaksisylinterinen Common Rail -turbodieselmoottori, jossa käytetään ainutlaatuista järjestelmää, jossa on kaksi vastakkain pyörivää kampiakselia alumiinilohkossa. Tämä tekniikka ja sen patentoitu "Spaceball"-rakenne auttavat vähentämään tärinää ja melua.

Toinen näiden kampiakselien etu on pyörimis- ja käyttömomenttien (ohjausmomenttien) puuttuminen. Tämä vähentää väsymistä moottorin käytön aikana

.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Indonesia

Alue
Aceh

Sijainti
Banda Aceh

Päättymispäivämäärä
31.01.2025 10:00