Luettelo

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Vastaa ilmoitukseen

Yrityksellä on laaja tuotevalikoima, joka kattaa pääasiassa kolme alaa.

Ensinnäkin kaikenlaiset ferriittimagneetit ja NdFeB-magneetit, joita käytetään laajalti autoteollisuudessa, elektroniikassa, televiestinnässä ja muilla aloilla.

Toiseksi olemme pääasiassa erikoistuneet magneettierottimien tuotantoon asiakkaille, mukaan lukien kuiva- ja märkämagneettierottimet, ripustetut ja pystysuorat magneettierottimet sekä erilaiset magneettirummut. Magneettierottimia käytetään pääasiassa rautamalmin puhdistuksessa ja konsentroinnissa, rikastushiekan hyödyntämisessä, hiilen raaka-aineiden deferrizoinnissa voimalaitoksissa, sementissä ja muissa rakennusmateriaaleissa sekä lasi- ja keraamisissa raaka-aineissa, kierrätetyn kumijauheen lajittelussa ja niin edelleen.

Kolmanneksi, meillä on ammattitaitoinen tiimi rautamalmin lajitteluun, pelletointiin, sipulin valmistusprosessin suunnitteluun ja täydelliseen laitevalmistukseen jne. Toivomme, että voimme tarjota ammattimaisen teknisen takuun ja tuen rautaa valmistavalle teollisuudelle kehitysmaissa, ja yrityksellä on täydelliset testauslaitteet. Tuotteiden laatu on luotettava, rakenne on yksinkertainen, toiminta on kätevä, energiaa säästävä ja energiaa säästävä, huolto on kätevä, ja ne viedään pääasiassa Yhdysvaltoihin, Eurooppaan, Australiaan, Etelä-Aasiaan, Lähi-itään, Etelä-Amerikkaan ja muihin maihin ja alueisiin, ja ne ovat johtavassa asemassa yritysmaailmassa, nauttivat hyvästä maineesta ja asiakkaat ylistävät niitä.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi ystävät ympäri maailmaa neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä kanssamme


Yrityksemme uudet teoriat ja laitteet voivat aina olla kotimaisen magneettikentän eturintamassa. Uskomme, että "laatu ensin" ja "palvelu ensin" -ehdolla ylitämme jatkuvasti itsemme ja annamme oman panoksemme Kiinan kaivos- ja terästeollisuudelle.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Anhui

Sijainti
99 Huayu Rd, Maanshan

Päättymispäivämäärä
31.01.2024 10:15