Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

30.11.2023 17:30

Tynnyripumput

Vastaa ilmoitukseen

Tynnyripumput matalaviskoosisten nesteiden pumppaamiseen erilaisista tynnyreistä, säiliöistä, IBC-säiliöistä ja muista säiliöistä

FLUX-tynnyripumput ja -säiliöpumput soveltuvat erilaisten matalaviskoosisten ja pieniviskoosisten nesteiden pumppaamiseen - mukaan lukien erityisen aggressiiviset ja helposti syttyvät nesteet. Moduuliperiaatteella suunniteltuna eri tynnyripumppuja voidaan käyttää samalla moottorilla ja sopivilla lisävarusteilla. Tynnyripumppujemme alhaisen painon ansiosta niitä voidaan helposti kuljettaa tynnyristä toiseen. Moottorin ja tynnyripumpun yksinkertainen käsittely mahdollistaa myös lyhyet vaihtoajat.

FLUX-tynnyripumppuja on saatavana räjähdyssuojattuina tynnyripumppuina, joilla on 3A-sertifiointi, sekä FLUX FOOD-pumppuina (asetuksen (EY) 1935/2004 ja FDA CFR 21 mukaisia) korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä.

Tarjoamme myös laajan valikoiman tehokkaita moottoreita: Moottorit sähkökäyttöisiin tynnyripumppuihin ja pneumaattiset moottorit paineilmakäyttöisiin tynnyripumppuihin. Erikoisvaatimuksia varten me FLUXilla suunnittelemme ja toteutamme myös erikoissovituksia, mittatilaustuotteita ja jopa erikoismalleja.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Saksa

Lisätiedot