Luettelo

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Saumattomat ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket

Vastaa ilmoitukseen

Saumattomat ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket

Ruostumaton teräs on rautaseos, jonka kromipitoisuus on vähintään 10,5 prosenttia. Seosaineet, kuten nikkeli, molybdeeni, titaani, hiili, typpi ja kupari, parantavat ruostumattoman teräksen lujuutta, muovattavuutta ja muita ominaisuuksia. Eri seosten korroosionkestävyys vaihtelee.

Hiiliteräkseen verrattuna ruostumattoman teräksen seokset tarjoavat korkeamman alhaisissa lämpötiloissa saavutettavan sitkeyden, paremman työkarkaisun, suuremman lujuuden ja kovuuden, suuremman sitkeyden ja houkuttelevamman ulkonäön.

Saumattomien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien edut
Saumattomien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien edut Se on lämmönkestävä ja soveltuu suuritehoisiin ja korkean lämpötilan sovelluksiin.

Saumattomien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien valmistusprosessi
Tyypillisiä saumattomien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien valmistusprosesseja ovat suulakepuristus, syväporaus tai stanssaus. Ekstruusioprosessi tarjoaa kuitenkin tasaisimman ulkoläpimitan (ulkohalkaisijan) ja viime kädessä myös tasaisimman sisähalkaisijan (sisähalkaisijan). Lisäksi suulakepuristus on sopivin prosessi pitkille, saumattomasti kierretyille ruostumattomasta teräksestä valmistetuille putkille.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Hunan

Sijainti
Changsha

Päättymispäivämäärä
13.11.2024 15:50