Luettelo

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Konetekniikka - L.B. Bohle saa useita palkintoja

Vastaa ilmoitukseen

Saksan muotoilupalkinto uuden sukupolven koneille

L.B. Bohlen ilo oli suuri. Ennigerlohilainen teknologiayritys on voittanut German Brand Award -palkinnon kolme kertaa.

"Interpackissa tämän vuoden toukokuussa lanseerasimme uuden konesukupolven esittelemällä kolme uutta järjestelmää", toimitusjohtaja Thorsten Wesselmann muistelee. "Koneitamme ei ole optimoitu ainoastaan teknisesti, vaan ne on myös suunniteltu uudelleen uraauurtavalla teollisella muotoilulla", Wesselmann jatkaa.

Kuultuaan teollisia muotoilijoita, joiden kanssa koneet suunniteltiin, L.B. Bohlen johto päätti ilmoittaa BFC-tablettipäällystyslaitteen, BRC-kuivagranulaattorin ja QbCon 1:n, jatkuvatoimisen granulaattorin ja kuivauslaitteen tutkimus- ja kehitystyötä varten, muotoilupalkintoon.

German Design Award -palkintoon voivat osallistua yritykset, virastot, palveluntarjoajat ja markkinointiasiantuntijat sekä voittoa tavoittelemattomat ja julkishallinnon organisaatiot kaikilta aloilta ympäri maailmaa. saksan muotoiluneuvoston riippumaton tuomaristo päättää kilpailuun pääsystä ja myöhemmistä voittajista.

"Uusiin koneisiimme kohdistuneiden jatkuvasti myönteisten reaktioiden jälkeen toivoimme salaa palkintoa", Wesselmann kertoo. L.B. Bohle nimettiin BRC- ja QbCon-ohjelman voittajaksi, ja BFC-tablettipäällystyskone sai erikoispalkinnon.

"Olimme yllättyneitä saadessamme kolme palkintoa kerralla", Wesselmann sanoo. Kaiken kaikkiaan L.B. Bohlen vastuuhenkilöt pitävät palkintoa tunnustuksena siitä, että he ovat ottaneet oikean askeleen rohkean uuden muotoilun myötä.

"Yrityksen sisäisen erinomaisen tiimityön ansiosta olemme yhdessä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa onnistuneet kehittämään järjestelmillemme täysin uuden muotoilulinjan, joka takaa tunnistettavuuden L.B. Bohle -yritykseen. Saksan muotoilupalkinnon voittaminen auttaa meitä myös saamaan entistä enemmän huomiota ja näkyvyyttä markkinoilla", sanoo toimitusjohtaja Tim Remmert, joka näkee palkinnolla olevan muitakin myönteisiä vaikutuksia.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Saksa