Luettelo

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Täydellinen tarkastuspalvelu/Kiinan tarkastuslaitos

Vastaa ilmoitukseen

Guangdong Kiina tarkastus ja testaus Co., LTD

Tämä tarkastus tehdään tuotantoprosessin alkuvaiheessa (0-20 %). Tarkastuksen tarkoituksena on tarkastaa prosessiparametrit ja varmistaa, että lopputuote täyttää halutut laatuvaatimukset.

Olemme ihmisiä, ja luonnollisesti ihmiset tekevät virheitä, niin myös kiinalaiset tehtaat. Noin puolella Kiinan tehtaista on tuotanto-ongelmia. Jos tiukkoja laatutarkastuksia ei tehdä, tehtaat valmistavat standardiensa mukaan. Siksi vikojen määrittäminen aikaisemmin on aikaa ja kustannuksia säästävä prosessi, kun ongelmat huomataan vasta kun kaikki tavarat ovat valmiita, korjaamiseen kuluu paljon aikaa ja rahaa. Kokemuksemme mukaan teimme laadunvalvonnan, kun tuotanto oli juuri alkanut, ja saimme selville, että tehtaan käyttämä väri oli täysin erilainen kuin mitä asiakas halusi. Tämä on suuri virhe. Tarkistuksen jälkeen tehdas tarkisti värin välittömästi. Jos tekisimme laadunvalvonnan sen jälkeen, kun tuotteet ovat jo lähes valmiita, tämä voisi olla suuri ongelma, ja lähetys viivästyisi laadunvalvonnassa havaittujen ongelmien tarkistamisen vuoksi.

On siis erittäin suositeltavaa tehdä laadunvalvonta tuotantoprosessin alkuvaiheessa. Tätä laadunvalvontaa tarvitaan Kiinassa erityisesti väärinkäsitysten ja virheiden välttämiseksi myöhemmässä tuotantoprosessissa.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shenzhen

Sijainti
Guangdong

Päättymispäivämäärä
29.06.2024 23:50