Luettelo

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Kiinan tarkastuspalvelut - Konttien lastausvalvonta

Vastaa ilmoitukseen

Täydellinen tarkastuspalvelu Toimittajan auditointi Tuotantoa edeltävä tarkastus tuotannon aikana tehtävä tarkastus kuljetusta edeltävä tarkastus kontin lastausvalvonta

Lastausvalvonta
Lastausvalvonta aloitetaan tehtaalla, varastoissa tai rahdinantajien lastauspaikoilla. Tarkoituksena on tarkastaa kuljetettavien tuotteiden laatu ja määrä, jotta voidaan varmistaa, että kuljetettavat tuotteet ovat laadultaan hyviä ja määrältään oikeita. Samaan aikaan tarkastajat valvovat koko kuljetusprosessia varmistaakseen, että kontit ovat hyvässä kunnossa ja oikein lastattu.
Eri tuoteryhmille laadimme erikoistuneen tarkistuslistan, joka perustuu asiakkaiden vaatimuksiin ja kokemukseemme. Ja tarkastajamme tarkastavat tavarat tiukasti tarkistuslistan ja hyväksytyn näytteen mukaisesti tarkastusprosessin aikana ja tekevät parhaamme vähentääkseen ostoriskiäsi.
Annamme sinulle tuloksen, kun tarkastus on valmis. Ja tarkastusraportti lähetetään sinulle 24 tunnin kuluessa.
Monet kauppiaat nauttivat laadunvalvontapalvelustamme paitsi siksi, että tarkastuspalvelumme on kustannustehokas, mutta he tietävät myös, että odotamme QC: tä. Asiakkaitamme ovat mm: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech jne.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shenzhen

Sijainti
Guangdong

Päättymispäivämäärä
29.06.2024 23:50