Luettelo

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Posliinilaatat Made in Italy

Vastaa ilmoitukseen

porcelain4TOP on GRESITALIANO SRL:n uusi tuotemerkki, joka on erikoistunut suurten, 6, 12 ja 20 mm paksujen, 100-prosenttisesti Italiassa valmistettujen posliinilaattojen graafiseen suunnitteluun, tuotantoon ja jakeluun.

Tule mukaan tuomaan italialaista eleganssia Yhdysvaltoihin: ryhdy posliinilautasten jakelijaksi

Me Porcelain4Topilla kutsumme intohimoisia ja tulevaisuuteen suuntautuneita yksityishenkilöitä ja yrityksiä liittymään seuraamme vertaansa vailla olevan tyylin ja hienostuneisuuden matkalle.

Asetu ajattoman kauneuden lähettilääksi Yhdysvaltoihin ryhtymällä hienojen italialaisten posliinilautasten jakelijaksi.

Miksi kannattaa tehdä yhteistyötä Porcelain4Topin kanssa:

Ensiluokkainen laatu: Italialaiset posliinilautasemme on valmistettu huolellisesti, ja ne edustavat tunnettua italialaista käsityötaitoa, joka on kestänyt ajan testin.

Monipuoliset mallit: Klassisesta nykyaikaan, posliinilautasemme tarjoavat laajan valikoiman malleja ja viimeistelyjä, jotka sopivat asiakkaidesi vaativaan makuun.

Vertaansa vailla oleva asiantuntemus: Kun teet yhteistyötä kanssamme, saat käyttöösi asiantuntijaryhmän, joka tarjoaa sinulle laajaa tuotetuntemusta, markkinointitukea ja henkilökohtaista neuvontaa.

Jälleenmyyjänä toimimisen edut:

Yksinomainen tuotevalikoima: Porcelain4Topin jälleenmyyjänä sinulla on yksinoikeus italialaisten posliinilautasten premium-valikoimaamme, mikä erottaa sinut kilpailijoista.

Markkinointituki: Käytä markkinointiosaamistamme ja markkinointimateriaalejamme lisätäksesi läsnäoloasi alalla, tavoittaaksesi laajemman yleisön ja lisätäksesi myyntiä.

Kannattava yhteistyö: Uskomme molemminpuoliseen menestykseen. Yhteistyö Porcelain4Topin kanssa jälleenmyyjänä avaa ovet kannattavaan kumppanuuteen tyylikkyyden ja laadun merkin kanssa.

Näin aloitat matkasi: Jälleenmyyjäksi liittyminen

on mutkaton prosessi. Ota yhteyttä tiimiimme ilmaistaksesi kiinnostuksesi, ja tuodaan yhdessä italialaisten posliinilautasten hienostuneisuus Yhdysvaltojen jokaiseen kolkkaan.

Paranna liiketoimintaasi tarjoamalla ylellisyyden ruumiillistuma Porcelain4Topin italialaisilla posliinilautasilla. Ota meihin yhteyttä jo tänään aloittaaksesi yhteistyön, joka määrittelee eleganssin uudelleen Amerikan markkinoilla.

Ota meihin yhteyttä nyt!


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Italia

Alue
Emilia Romagna

Sijainti
Sassuolo

Lisätiedot