Luettelo

Hydraulinen suodatus, veden suodatus, ilman suodatus

29.02.2024 09:20

Hydraulinen suodatus, veden suodatus, ilman suodatus

Vastaa ilmoitukseen

Xinxiang Lifilt Filter Co, Ltd. on erikoistunut hydraulisen suodatuksen, vedensuodatuksen, ilmansuodatuksen ja muiden ympäristöystävällisten erikoislaitteiden tutkimukseen, kehittämiseen ja valmistukseen vuodesta 2008. Yritys on saanut DIN ISO 9001 + ISO 14001 + ISO 45001, CE- ja muut sertifikaatit.

Yritys pitää kiinni ympäristön puhdistamisesta, yhteiskunnan palvelemisesta, vilpittömästä toiminnasta ja huippuosaamisen tavoittelusta. Se pyrkii tarjoamaan järjestelmällisiä ratkaisuja asiakkaille ja on perustanut tieto- ja informaatioalustan, jolla on yli 70 000 suurasiakasta.

Tuotteitamme käytetään pääasiassa rauta- ja teräsmetallurgiassa, sähköntuotannossa ja ydinvoimassa, öljyssä ja kaasussa, kemianteollisuudessa, kaivosteollisuudessa, petrokemiassa, autojen moottoreissa ja koneenrakennuksessa, sellussa ja paperissa, elintarvikkeissa ja juomissa, vedenkäsittelyssä ja niin edelleen.

Koko myyntiprosessin ajan tarjoamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti yhden luukun palvelua ja nopean vastausmekanismin.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Xinxiang