Luettelo

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP korkki materiaali viinipullojen alumiiniseos 8011

Vastaa ilmoitukseen

Hongchang alumiini toimittaa alumiini levyt ja kelat valmistukseen pullonkorkit, jotka ovat ihanteellisia materiaaleja PP korkit viskipulloja ja muita juomapulloja. Sillä on erinomaiset kosteudenkestävyys-, vuotamattomuus- ja väärentämisenesto-ominaisuudet, joten se on todella turvallinen, terveellinen, nopea ja ympäristöystävällinen, mikä lisää tuotteen lisäarvoa.

PP-pullojen korkkien valmistuksessa on tiukat vaatimukset materiaalin lujuudelle, venymälle ja mittapoikkeamille, muuten syntyy halkeamia tai ryppyjä käsittelyn aikana. Jotta pullonkorkin painaminen olisi helppoa pullonkorkin muodostamisen jälkeen, pullonkorkkimateriaalin pinnan on oltava sileä. Ei rullausjälkiä, naarmuja ja tahroja. Yleisesti käytettyjä seoksia ovat 8011-H14, 8011-H16 jne. Alumiinipullonkorkkimateriaalit voidaan valmistaa kuumavalssaamalla, jatkuvavalamalla, jatkuvavalssaamalla tai kylmävalssaamalla.

PP-pullonkorkkimateriaalin ominaisuudet:
1. Kevyt.
2. Ympäristöystävällinen ja helppo kierrättää.
3. Erinomaiset barrier-ominaisuudet.
4. Hyvä muovattavuus.
5. Hyvin muotoiltava. Kaunis ulkonäkö ja kirkas koristelu.
8011 alumiinisia sulkulevyjä käytetään pullojen ja muiden astioiden kierrekorkkijärjestelmien valmistukseen, ja ne ovat yksi alumiinipakkausmarkkinoiden päätuotteista. Alumiinin ilmatiiviit ja valoa läpäisemättömät ominaisuudet sekä helppo muotoiltavuus ja koristeltavuus tekevät siitä valintamateriaalin suljinsovelluksiin.

Alumiinisia PP-kansia käytetään lasisäiliöihin, kuten kivennäisvesiin, luonnonvesiin, alkoholittomiin ja alkoholijuomiin, terveysravinteisiin ja mehutuotteisiin.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
henan

Sijainti
No. 14, Business Outer Ring Road