Luettelo

BLIIoT| Uusi versio BL120DT DL/T645 IEC 104:n muuntaminen Modbus-muuntimeksi sähköjärjestelmän automaatiossa

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Uusi versio BL120DT DL/T645 IEC 104:n muuntaminen Modbus-muuntimeksi sähköjärjestelmän automaatiossa

Vastaa ilmoitukseen

Johdanto DL/T645-Modbus-yhdyskäytävä on laite, joka mahdollistaa DL/T645-protokollaa käyttävien laitteiden ja Modbus-protokollaa käyttävien laitteiden välisen viestinnän. Vastaavasti IEC 104 - Modbus -yhdyskäytävä helpottaa IEC 104 -protokollaa käyttävien laitteiden ja Modbus-protokollaa käyttävien laitteiden välistä viestintää. DL/T645 on Kiinassa laajalti käytetty viestintäprotokolla älykkäissä mittaus- ja energianhallintajärjestelmissä. Siinä määritellään energiamittareiden ja tiedonkeruujärjestelmien välisen tiedonvaihdon muoto ja säännöt. Toisaalta Modbus on yleinen protokolla, jota käytetään erilaisten teollisuuslaitteiden väliseen viestintään.

Tuotekuvaus

BL120DT-yhdyskäytävä toimii välittäjänä, jonka avulla Modbus-protokollaa käyttävät laitteet voivat lukea tietoja DL/T645-protokollaa käyttävistä laitteista ja kirjoittaa tietoja niihin. Se suorittaa protokollan muuntamisen ja tietojen yhdistämisen näiden kahden protokollan välillä ja varmistaa saumattoman kommunikoinnin eri laitteiden välillä.



BL120DT-yhdyskäytävä palvelee samaa tarkoitusta, mutta IEC 104-protokollaa ja Modbus-protokollaa käyttäville laitteille. IEC 104 -protokollaa käytetään yleisesti sähköjärjestelmien automaatio- ja SCADA-sovelluksissa (Supervisory Control and Data Acquisition).



Tuotteen ominaisuudet

1. Tukee DL/T645-, IEC104-, Modbus RTU-, Modbus TCP- ja Modbus cloud -protokollaa.

2. Tukee yhteyden muodostamista jopa 50 laitteeseen ja 4000 datapisteen keräämistä.

3. Tukee 6 valinnaista RS232/RS485-sisääntuloa.

4. 4. se ottaa käyttöön sulautetun ARM MCU:n ja on Linux-käyttöjärjestelmään perustuva tuote.

5. 2 Ethernet-porttia (WAN-portti ja LAN-portti).

6. Tukee 4G:tä, WiFi:tä, GPS:ää.

7. Tukee OpenVPN:ää, SNMPV1/V2:ta.

8. Se tukee reititystoimintoja ja kaskadikytkimen tiedonkeruuta helpottaakseen useampien teollisuuslaitetietojen keräämistä. Ohjelmistossa on täydelliset toiminnot ja se kattaa yleisimmät sovellusskenaariot.

9. Se integroi inhimillisen konfigurointikäyttöliittymän, jota BLIIoT noudattaa, sekä etäkonfiguroinnin, laiteohjelmiston etäpäivityksen ja muut toiminnot. Käyttäjien tarvitsee tehdä vain yksinkertaisia asetuksia.

10. Se ottaa käyttöön kiinnitysrakenteen, ja siinä on virtalähteen rakenne, jossa on käänteiskytkentäsuojaus.

11. Se ottaa käyttöön BLIIoT:n patentoidun kiskosoljetekniikan ja tukee standardinmukaista DIN35-kiskoasennusta ja seinäasennusta.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong

Sijainti
Shenzhen