Luettelo

Ilmastointilaite Modbus-muunnokseen, BLIIoT| Uusi versio BL120AC

04.04.2024 13:05

Ilmastointilaite Modbus-muunnokseen, BLIIoT| Uusi versio BL120AC

Vastaa ilmoitukseen

Johdanto Ilmastointilaitteesta Modbus-protokollaksi -protokollan käyttöönottoon tarvitaan yleensä yhdyskäytävälaite, joka muuntaa ilmastointilaitteen oman tiedonsiirtoprotokollan Modbus-yhteensopiviksi tiedoiksi. Yhdyskäytävä toimii siltana, joka muuntaa ilmastointilaitteen tiedot Modbus-rekistereiksi tai -keleiksi, joita muut Modbus-laitteet voivat ymmärtää. Ilmastointilaitteesta Modbus-protokollaksi -protokollasta on erilaisia muunnelmia ilmastointilaitteen valmistajan ja mallin mukaan. Joitakin yleisesti käytettyjä protokollia ovat Modbus RTU ja Modbus TCP/IP.

Tuotekuvaus

BL120AC ilmastointilaitteen ja Modbus-yhdyskäytävän välinen yhdyskäytävä on laite, joka mahdollistaa kommunikoinnin ilmastointijärjestelmän ja Modbus-verkon välillä. Se toimii siltana näiden kahden järjestelmän välillä ja mahdollistaa tiedonvaihdon ja ohjauksen.



BL120AC on yleensä yhteydessä ilmastointilaitteeseen käyttämällä sen omaa protokollaa ja kääntää tiedot Modbus-protokollaksi, jota muut Modbus-verkon laitteet ymmärtävät. Se voi muuntaa erilaisia parametreja, kuten lämpötilaa, kosteutta, puhaltimen nopeutta ja toimintatiloja Modbus-rekistereiksi tai -kierroiksi.



Kytkemällä ilmastointilaitteen Modbus-verkkoon voit integroida sen suurempaan rakennusautomaatiojärjestelmään tai valvonta- ja tiedonkeruujärjestelmään (SCADA). Tämä mahdollistaa useiden HVAC-järjestelmien keskitetyn valvonnan, ohjauksen ja koordinoinnin, mikä parantaa energiatehokkuutta ja helpottaa hallintaa.

Tuotteen ominaisuudet

1. Tukee Modbus RTU:ta, Modbus TCP:tä, ilmastointilaitetta jne.

2. Tukee liitäntää jopa 50 laitteeseen ja 4000 datapisteen keräämistä.

3. Tukee 6 RS232/RS485-valinnaista sisääntuloa.

4. Se ottaa käyttöön sulautetun ARM MCU:n ja on Linux-käyttöjärjestelmäpohjaisesti kehitetty tuote.

5. 2 Ethernet-porttia (WAN-portti ja LAN-portti).

6. Tukee 4G:tä, WiFi:tä, GPS:ää.

7. Tukee OpenVPN:ää, SNMPV1/V2:ta.

8. Se tukee reititystoimintoja ja kaskadikytkimen tiedonkeruuta helpottaakseen useampien teollisuuslaitetietojen keräämistä. Ohjelmistossa on täydelliset toiminnot ja se kattaa yleisimmät sovellusskenaariot.

9. Se integroi inhimillisen konfigurointikäyttöliittymän, jota BLIIoT noudattaa, sekä etäkonfiguroinnin, laiteohjelmiston etäpäivityksen ja muut toiminnot. Käyttäjien tarvitsee tehdä vain yksinkertaisia asetuksia.

10. Se ottaa käyttöön kiinnitysrakenteen, ja siinä on virtalähteen rakenne, jossa on käänteiskytkentäsuojaus.

11. Se ottaa käyttöön BLIIoT:n patentoidun kiskosoljetekniikan ja tukee tavallista DIN35-kiskoasennusta ja seinäasennusta.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong

Sijainti
Shenzhen