Luettelo

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Uusi versio BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP - Modbus -yhdyskäytävä rakennusautomaatiossa

Vastaa ilmoitukseen

Johdanto BACnet ja Modbus ovat kaksi laajalti käytettyä tiedonsiirtoprotokollaa rakennusautomaation ja teollisuuden ohjauksen aloilla. BACnet (Building Automation and Control networks) on protokolla, joka on suunniteltu erityisesti rakennusautomaatiojärjestelmien ohjaukseen ja valvontaan, kun taas Modbus on avoin sarjaliikenneprotokolla, jota käytetään yleisesti teollisuuden ohjausjärjestelmissä. BACnet- ja Modbus-verkkojen integrointi mahdollistaa saumattoman viestinnän ja tiedonvaihdon näitä eri protokollia käyttävien laitteiden välillä. Integrointi toteutetaan yleensä BACnet-Modbus-yhdyskäytävän tai -muuttajan avulla. Yhdyskäytävä toimii kääntäjänä, jonka avulla BACnet-verkon laitteet voivat kommunikoida Modbus-verkon laitteiden kanssa.

Tuotekuvaus

BL120BN BACnet to Modbus -yhdyskäytävä on laiteratkaisu, joka mahdollistaa kommunikoinnin BACnet- ja Modbus-verkkojen välillä. Se toimii siltana, jonka avulla BACnet-protokollaa käyttävät laitteet voivat kommunikoida Modbus-protokollaa käyttävien laitteiden kanssa.



Käyttämällä BL120BN BACnet to Modbus -yhdyskäytävää on mahdollista integroida laitteita ja järjestelmiä, jotka käyttävät näitä eri protokollia, mikä mahdollistaa ristikkäisen kommunikoinnin ja tiedonvaihdon. Tämä integrointi parantaa yhteentoimivuutta, yksinkertaistaa järjestelmän hallintaa ja helpottaa laitteiden valvontaa ja ohjausta sekä BACnet- että Modbus-verkoissa.

 

Tuotteen ominaisuudet

1. Tukee BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Tukee enintään 50 laitteen liittämistä ja 4000 datapisteen keräämistä.

3. Tukee 6 RS232/RS485-valinnaista tuloa.

4. Se käyttää sulautettua ARM MCU:ta ja on Linux-käyttöjärjestelmään perustuva tuote.

5. 2 Ethernet-porttia (WAN-portti ja LAN-portti).

6. Tukee 4G:tä, WiFi:tä, GPS:ää.

7. Tukee OpenVPN:ää, SNMPV1/V2:ta.

8. Se tukee reititystoimintoja ja kaskadikytkimen tiedonkeruuta helpottaakseen useampien teollisuuslaitetietojen keräämistä. Ohjelmistossa on täydelliset toiminnot ja se kattaa yleisimmät sovellusskenaariot.

9. Se integroi inhimillisen konfigurointikäyttöliittymän, jota BLIIoT noudattaa, sekä etäkonfiguroinnin, laiteohjelmiston etäpäivityksen ja muut toiminnot. Käyttäjien tarvitsee tehdä vain yksinkertaisia asetuksia.

10. Se ottaa käyttöön kiinnitysrakenteen, ja siinä on virtalähteen rakenne, jossa on käänteiskytkentäsuojaus.

Se ottaa käyttöön BLIIoT:n patentoidun kiskosoljetekniikan ja tukee tavallista DIN35-kiskoasennusta ja seinäasennusta.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong

Sijainti
Shenzhen