Luettelo

BLIIoT|Uusi versio BL120 Modbus Gateway löytää sovelluksia eri aloilla

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Uusi versio BL120 Modbus Gateway löytää sovelluksia eri aloilla

Vastaa ilmoitukseen

Johdanto Modbus-yhdyskäytävä on olennainen osa teollisuusautomaatio- ja ohjausjärjestelmiä. Se mahdollistaa saumattoman viestinnän, integroinnin ja skaalautuvuuden, jotka ovat ratkaisevia nykyaikaisten teollisuusjärjestelmien tehokkaan toiminnan kannalta. Se on ratkaisevassa asemassa helpotettaessa eri protokollia käyttävien laitteiden ja järjestelmien välistä viestintää, integrointia ja skaalautuvuutta.

Tuotekuvaus

BL120-yhdyskäytävä toimii siltana Modbus-laitteiden ja kohdejärjestelmän välillä, mikä mahdollistaa tiedonvaihdon ja yhteentoimivuuden. Se mahdollistaa laitteiden, kuten antureiden, toimilaitteiden ja ohjaimien välisen viestinnän sarja- tai Ethernet-yhteyksien kautta.

Käyttämällä BL120 Modbus gatewayta organisaatiot voivat integroida Modbus-laitteita muihin järjestelmiin tai verkkoihin, mikä mahdollistaa saumattoman yhteentoimivuuden ja kehittyneet hallinta- ja ohjausominaisuudet.


Tuotteen ominaisuudet

1. Tukee yhteyden muodostamista jopa 50 laitteeseen ja 4000 datapisteen keruuta.

2tukee 6 valinnaista RS232/RS485-tuloa.

3. Hyväksyy sulautetun ARM MCU:n ja on Linux-käyttöjärjestelmään perustuva tuote.

4. 2 Ethernet-porttia (WAN-portti ja LAN-portti).

5. Tukee 4G:tä, WiFi:tä ja GPS:ää.

6tukee OpenVPN:ää, SNMPV1/V2:ta.

7. Se tukee reititystoimintoja ja kaskadikytkimen tiedonkeruuta helpottaakseen useampien teollisuuslaitetietojen keräämistä. Ohjelmistossa on täydelliset toiminnot ja se kattaa yleisimmät sovellusskenaariot.

8. Se integroi inhimillisen konfigurointikäyttöliittymän, jota BLIIoT noudattaa, sekä etäkonfiguroinnin, laiteohjelmiston etäpäivityksen ja muut toiminnot. Käyttäjien tarvitsee tehdä vain yksinkertaisia asetuksia.

9. Se ottaa käyttöön kiinnitysrakenteen ja siinä on virtalähteen rakenne, jossa on käänteiskytkentäsuojaus.

10. Se ottaa käyttöön BLIIoT:n patentoidun kiskosoljetekniikan ja tukee standardin mukaista DIN35-kiskoasennusta ja seinäasennusta.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong

Sijainti
Shenzhen