Luettelo

BL121PO PLC-protokolla OPC UA -yhdyskäytävälle

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC-protokolla OPC UA -yhdyskäytävälle

Vastaa ilmoitukseen

BLIIoT|Uusi versio BL121PO Multiple PLC Protocol to OPC UA Gateway erilaisissa teollisuusautomaatiosovelluksissa Johdanto PLC:t tuottavat valtavia määriä prosesseihin, tuotantoon ja diagnostiikkaan liittyviä tietoja. Yhdyskäytävä helpottaa näiden tietojen siirtämistä OPC UA -pohjaisiin järjestelmiin, kuten SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) tai MES (Manufacturing Execution Systems). Kun PLC-tiedot muunnetaan OPC UA:ksi, on helpompi kerätä, analysoida ja käyttää tietoja reaaliaikaiseen valvontaan, ohjaukseen ja päätöksentekoon. Teknologia kehittyy nopeasti, ja uusia standardeja ja protokollia syntyy ajan myötä. Käyttämällä OPC UA -yhdyskäytävää yritykset varmistavat automaatioinfrastruktuurinsa tulevaisuuden varalta. Jos PLC-protokolliin tulee päivityksiä tai muutoksia tai jos käyttöön otetaan uusia laitteita, joissa on eri protokollat, yhdyskäytävä voi mukautua ja jatkaa luotettavaa viestintää PLC:n ja muun järjestelmän välillä.

Tuotekuvaus

BL121PO PLC-protokolla OPC UA -yhdyskäytävään tukee erilaisia PLC-protokollia, mukaan lukien Siemensin, Mitsubishin, Omronin, Deltan ja muiden PLC-merkkien käyttämät protokollat. BL121PO voi tukea muita eri valmistajien käyttämiä PLC-protokollia. Se toimii protokollan kääntäjänä ja mahdollistaa saumattoman tiedonvaihdon eri PLC-laitteiden ja OPC UA -pohjaisten järjestelmien välillä riippumatta kyseisistä protokollista.

Muuntamalla PLC-tiedot OPC UA -protokollaan on mahdollista valvoa ja ohjata PLC-laitteita OPC UA -pohjaisten järjestelmien avulla etänä. Tämä mahdollistaa suuremman joustavuuden ja tehokkuuden teollisuusautomaatiossa. BL121PO-muunnos tarjoaa merkittäviä etuja teollisuusautomaatiolle, kuten lisää joustavuutta, yhteentoimivuutta, turvallisuutta ja skaalautuvuutta.


Tuotteen ominaisuudet

1. Tukee Siemensin, Mitsubishin, Omronin, Deltan ja muita PLC-protokollia, OPC UA:ta.

2. tukee enintään 50 laitteen liittämistä ja 4 000 datapisteen keräämistä.

3tukee 6 valinnaista RS232/RS485-tuloa.

4. Käyttää sulautettua ARM MCU:ta ja on Linux-käyttöjärjestelmään perustuva tuote.

5. 2 Ethernet-porttia (WAN-portti ja LAN-portti).

6. Tukee WiFi:tä.

7.tukee OpenVPN:ää, SNMPV1/V2:ta.

8. Tukee reititystoimintoja ja kaskadikytkimen tiedonkeruuta helpottaakseen useampien tietojen keräämistä teollisuuslaitteista. Ohjelmistossa on täydelliset toiminnot ja se kattaa yleisimmät sovellusskenaariot.

9. Se integroi inhimillisen konfigurointikäyttöliittymän, joka noudattaa BLIIoT:tä, sekä etäkonfiguroinnin, laiteohjelmiston etäpäivityksen ja muut toiminnot. Käyttäjien tarvitsee tehdä vain yksinkertaisia asetuksia.

10. Laitteessa on kiinnitysrakenne ja virtalähderakenne, jossa on käänteisnapaussuojaus.

11. Laite ottaa käyttöön BLIIoT:n patentoidun kiskosoljetekniikan ja tukee tavallista DIN35-kiskoasennusta ja seinäasennusta.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Guangdong

Sijainti
Shenzhen