Luettelo

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Harvinaiset metallit ja harvinaiset maametallit

Vastaa ilmoitukseen

UrbanMines Tech. Limited on maailmanlaajuinen luotettava harvinaisten metallioksidien ja -yhdisteiden, harvinaisten maametallioksidien ja -yhdisteiden sekä värimetallien kierrätyksen hallinnan toimittaja.

UrbanMinesista on tulossa kehittyneiden materiaalien ja kierrätyksen ammattimainen johtaja, ja se tekee todellisen eron markkinoilla, joita se palvelee materiaalitieteen, kemian ja metallurgian asiantuntemuksellaan. On kulunut 17 vuotta siitä, kun aloimme palvella ja tehdä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa teollisuudessa sekä tutkimus- ja kehitystyössä. UrbanMines on kasvanut alan johtavaksi kokonaisvaltaiseksi harvinaisten metallien ja harvinaisten maametallien tuotteiden toimittajaksi, joka harjoittaa integroitua tuotantoa korkealaatuisista raaka-aineista erittäin puhtaisiin oksideihin ja yhdisteisiin.

HELPING OUR CUSTOMERS WIN, this's what we are all about UrbanMines Tech Limited. Koska ymmärrämme luotettavien ja johdonmukaisten materiaalien merkityksen asiakkaidemme tutkimus-, kehitys- ja tuotantotarpeisiin, olemme sijoittaneet ja perustaneet harvinaisten metallien ja harvinaisten maametallien suolayhdisteiden jalostuslaitoksen ja luoneet vankat suhteet OEM-valmistajiemme kanssa. Vierailemalla usein tuotantotiimissämme ja keskustelemalla johdon, tuotanto- ja laadunvalvontainsinöörien sekä tuotantolinjojen työntekijöiden kanssa tavoittelemastamme laadusta luomme aidosti toimivia kumppanuuksia.

Juuri näiden vuosien varrella syntyneiden arvokkaiden ystävyyssuhteiden ansiosta voimme toimittaa asiakkaillemme kaikkialla maailmassa tasalaatuisia ja korkealaatuisia tuotteita.

Kun maailma muuttuu, niin mekin muutumme. Me vaikutamme joka päivä asiakkaisiimme, kuluttajiin, tiimiimme ja koko maailmaan.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina