Luettelo

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Nestemäisen typen säiliöt

Vastaa ilmoitukseen

Nestemäisen typen säiliöt ovat monipuolisia ja välttämättömiä kryogeenisiä varastointilaitteita tieteellisessä tutkimuksessa, lääketieteessä ja teollisuudessa. 10 litran nestemäisen typen säiliöt kattavat laajan valikoiman skenaarioita niiden kohtuullisen koon ja siirrettävyyden ansiosta. Esimerkiksi lähtevä siittiöiden keräys eläintuotantoa varten, pakastettujen siittiöiden staattinen varastointi vehnäputkissa, pienen määrän solujen pakastaminen laboratoriossa ja teollisuuden pakastustarvikkeet.

Puhutaan 10 litran nestetyppisäiliöstä yksityiskohtaisesti:


1.
Niistä 50mm soveltuu paremmin pieneen määrään näytteiden säilytystä tai yksinkertaisesti nestemäisen typen varastointiin käyttöä varten, ja sen staattinen säilytysaika on pidempi. 80mm kaliiperi on samanlainen kuin 50mm, joka soveltuu paremmin pieneen määrään näytteiden säilytystä, mutta on helppo ottaa. 80mm kaliiperi on samanlainen kuin 50mm, joka soveltuu paremmin pieneen määrään näytteiden säilytystä, mutta on helppo ottaa. Lyhyen staattisen säilytysajan vuoksi käyttötiheys ei ole yhtä hyvä kuin kahdella edellä mainitulla kaliiperilla, joten 125mm ja 210mm soveltuvat paremmin nestemäisen typen lyhytaikaiseen säilytykseen, ja käyttäjät, jotka eivät välitä säilytysajasta, voivat käyttää niitä.


2. Rakenne
Kuten kaikissa nestemäisen typen säiliöissä, myös 10 litran nestemäisen typen varastosäiliössä on kaksinkertainen rakon tyhjiö- ja monikerroksinen eristysrakenne, ja eristetty kaulatulppa sulkee säiliön suun lämpösäteilyn ja nestemäisen typen haihtumisen vähentämiseksi.

3. Staattinen säilytys ja näytteiden varastointikapasiteetti
10 litran nestemäisen typen varastosäiliöt ovat parempia nestemäisen typen varastoinnissa, 50 mm:n kaliiperin staattinen varastointiaika 87 päivää; alenevassa järjestyksessä 80 mm:n kaliiperi 50 päivää, 125 mm:n on 25 päivää, 210 mm:n vain 11 päivää. Huomaa, että tämä on staattinen varastointi, eli kun se on täytetty nestemäisellä typellä ja sitä ei ole avattu eikä käytetty.
Plus-näytteiden varastointi, 6 pyöreän kantokauhan täydellä täydennyksellä voit säilyttää noin 792-1 788 jäädytettyä siittiöiden vehnäputkea; ja noin 150 solua, jotka voidaan yhdistää kryosäilytysleikkeiden kanssa.
Ymmärtää nestemäisen typen säiliö käyttää sitä paremmin. yllä on perustiedot 10 litran nestemäisen typen varastointisäiliö.
Haluatko tietää enemmän, ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos sinulla on tarvetta, myös tervetullut kuulemaan milloin tahansa.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
henan

Sijainti
zhengzhou