Luettelo

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolyltriatsoli rakeinen HOO 99,5% min CAS-numero: 29385-43-1

Vastaa ilmoitukseen

TTA vedenkäsittelykemikaali

Tolyylitriatsoli
Tolyylitriatsoli on monipuolinen korroosionestoaine, joka antaa tehokkaan suojan hapettumista ja korroosiota vastaan erilaisille metalleille ja seoksille.
CAS-numero: 29385-43-1
UN NO..: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molekyylikaava: C9H9N3
Puhtaus (%): 99.5% min
Ulkonäkö:
Pakkaus: 25 kg/säkki tai asiakkaan vaatimusten mukaan

KOHTA ERITYISTIEDOT TULOKSET
Puhtaus, % 99.5min 99.81
Sulamispiste, ℃ 97min 97.22
Tuhkapitoisuus, % 0.05max 0.024
Vesipitoisuus, % 0.1max 0.079
PH-arvo 5-6 5.58

 

Tolyylitriatsoli
Tolyylitriatsoli, vaihtoehtoisesti TTA, on orgaaninen yhdiste, jonka kemiallinen kaava on C9H9N3. Sen ulkonäkö vaihtelee valkoisesta luonnonvalkoiseen, ja se on jauheen tai rakeiden muodossa. Aine toimii merkittävänä korroosion ja kalkinestoaineena useilla eri aloilla, erityisesti vedenkäsittelyssä, metallinjalostuksessa ja öljynjalostuksessa. Sen tehtävänä on suojata metalleja korroosiolta ja estää kalkin tai kerrostumien syntyminen pinnoille. Lisäksi tolyylitriatsolia käytetään jäätymisenestoliuosten lisäaineena ja kuparipohjaisten seosten valmistuksessa.

CAS-numero: 29385-43-1
UN NO..: 3077
EINECS-numero: 249-596-6
Molekyylikaava: C9H9N3
Puhtaus (%): 99.5% min
Ulkonäkö: Valkoinen tai luonnonvalkoinen jauhe tai rakeet
Pakkaus: 25 kg/säkki tai asiakkaan vaatimusten mukaan

Tolyylitriatsoli Käyttökohteet
1. Korroosion esto: Tätä ainetta käytetään laajalti korroosionestoaineena jäähdytysvesijärjestelmissä, metallintyöstönesteissä ja erilaisissa teollisissa sovelluksissa. Se muodostaa metallipinnoille suojakerroksen, joka ehkäisee korroosiota ja pidentää laitteiden käyttöikää.
2. Kalkin esto: Se estää tehokkaasti kalkin tai kerrostumien muodostumisen vesijärjestelmissä, kattiloissa ja lämmönvaihtimissa. Sen toiminta minimoi mineraalikerrostumien muodostumisen ja ylläpitää siten laitteiden tehokkuutta.
3. Metallin suojaus: Tämä yhdiste toimii suoja-aineena erityisesti kuparille ja sen seoksille. Se estää metallien pinnan hapettumista ja haalistumista, mikä on arvokasta metallien säilyttämisessä, puhdistamisessa ja varastoinnissa.
4. Jäätymisenestolisäaine: Sitä lisätään toisinaan pakkasnesteliuoksiin niiden korroosiosuojaominaisuuksien parantamiseksi. Tämä suojaa jäähdytysjärjestelmän metallikomponentteja ja estää ruosteen kehittymistä.
5. Betonin parannusaine: Rakentamisessa se toimii betonin ja sementtimateriaalien lisäaineena. Se toimii korroosionestoaineena betoniteräkselle ja suojaa sitä kloridi-ionien aiheuttamalta korroosiolta.
6. Polttoaineen modifiointi: Käytetään joskus polttoaineen lisäaineena, erityisesti lentopolttoaineissa. Se suojaa polttoainejärjestelmän osia korroosiolta ja auttaa estämään saostumien muodostumista polttoainelinjoissa ja ruiskutuslaitteissa.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Henan

Sijainti
Zhengzhou