Luettelo

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Kestävä 11-14-paikkainen kiertoajelubussi, suljettu tyyli, bensiini, kiertoajelubussi, kiertoajelubussi

Vastaa ilmoitukseen

Yhdistämällä lämpöä, mukavuutta, ylellisyyttä ja ylivoimaista laatua - Macphersonin riippumaton jousitus - Lujat hiiliteräksiset integraalirungot - Kaksipiirinen hydraulinen jarru, jossa on alipaineistettu tehostin - MOQ: 1 Hyväksymme myös OEM- ja ODM-tilaukset bensiinin kiertoajelubusseille, joissa on enemmän kuin 14 paikkaa tai vähemmän kuin 11 paikkaa. Tervetuloa lähettämään meille vaatimukset.

Enemmän korroosionestoa Ajoneuvon pohja
Verrattuna muiden merkkien rungon pintamaalausprosessiin, bensiinikäyttöisen kiertoajelubussin perusrungon pintaa on käsitelty useilla korroosionestoprosesseilla, kuten peittaamalla, fosfatoimalla, elektroforeesilla, kastamalla ja paistamalla. Sillä on korroosionesto-ominaisuudet sekä sisäisesti että ulkoisesti, ja sen käyttöikä on pidempi.

Suljettu ja lämpimämpi osasto
Linja-autossa on yleisesti suljettu osasto, joka eristää tehokkaasti ulkoisen melun, tuulen ja sateen sekä muut häiriötekijät. Runko on suunniteltu sisään- ja uloskäyntiovilla, ja se on varustettu ilmastointijärjestelmällä, jonka ansiosta matkustajat voivat säilyttää miellyttävän lämpötilan eri vuodenaikoina ja ilmasto-olosuhteissa ja parantaa ajokokemusta.

Korkeatasoinen EFI-moottori
Hulk FDH -bensiinikäyttöinen kiertoajelubussi käyttää kansallista VI-standardin mukaista LJ469/LJ415 EFI-moottoria. Siinä on kehittyneempi palamisen ohjaustekniikka ja se ohjaa parametreja, kuten polttoaineen ruiskutusta ja sytytyksen ajoitusta, jotta polttoaineen käyttö tehostuu ja haitalliset pakokaasupäästöt vähenevät huomattavasti.

Korkean mukavuuden istuimet
Hulk FDH -bensiinikäyttöisessä kiertoajelubussissa on itsenäinen säädettävä pehmeä istuin kuljettajalle, ja matkustajatilassa on integroidut keinonahkaiset pehmeät istuimet (mustat, beiget, ruskeat jne.) tai FRP-istuimet. Se takaa mukavan kyydin kaikille matkustajille ja tarjoaa samalla korkeamman turvallisuuden. Se on ylellinen ja kaunis ja erittäin houkutteleva.

Laadukkaat tyhjiökuormitetut renkaat
Kaikki Hulk-bensiinikäyttöisen kiertoajelubussin renkaat on valmistettu korkealaatuisista tyhjiökuormitetuista autonrenkaista, jotka täyttävät tiukat vakaus- ja kestävyysstandardit. Niissä on luistonesto ja vahva pitokyky, ja ne selviytyvät helposti erilaisista tienpinnoista ja takaavat vakauden ajon aikana.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shandong

Sijainti
Qingdao

Päättymispäivämäärä
31.12.2029 23:55

Lisätiedot