Luettelo

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 paikkaa sähköinen golfkärry , High Qulity Street Legal

Vastaa ilmoitukseen

Mukauta oma golfkärrysi - Lujat hiiliteräs- tai alumiiniseosrunko - Huoltovapaa lyijyakku tai litiumakku - Maksiminopeus vaihtelee 60km / h - 80km / h - MOQ: 1 Hyväksymme myös OEM- ja ODM-tilauksen yli 6 istuimen golfkärrylle, tervetuloa lähettämään vaatimukset meille.

Muoti etu- ja takakorin muotoilu
Sähköisen golfkärryn etu- ja takarunko on muodikas ja kaunis, ne on muodostettu ABS-muovin ruiskuvalulla, joka on ainutlaatuinen muotoilu, jonka Hulk-suunnittelijat ja autoteollisuuden suunnittelijat ovat yhdessä kehittäneet.

Valinnainen teräs/alumiiniseosrunko Base
Sähköisen golfkärryn pohja voidaan valmistaa teräsrungosta tai alumiiniseosrungosta asiakkaan tarpeiden mukaan, mikä voi tarjota suuremman lujuuden ja kestävyyden, mikä antaa sinulle turvallisemman ja mukavamman ajokokemuksen.

Korkean kirkkauden kristallivalot
Sähköinen golfkärry käyttää edessä ja takana yhdistettyjä korkean kirkkauden kristallilamppuja, jotka ovat kauniita ulkonäöltään ja jotka ovat läpäisseet CE-sertifikaatin. Valolla on voimakas läpäisy ja pitkä valaistusetäisyys, mikä tekee ajamisesta yöllä turvallisempaa.

Mekatroninen integroitu taka-akseli
Sähköinen golfkärry käyttää sähkömekaanista integroitua taka-akselia, jossa on alumiiniseoskuori, joka on kevyempi. Hammaspyörän hampaan pinta on hiiltynyt ja hiottu, minkä ansiosta melutaso on alhainen ja käyttöikä pitkä.

Kauniit ja mukavat istuimet
Sähköisen golfkärryn istuimet on valmistettu pehmeistä ja mukavista materiaaleista, jotka on suunniteltu ergonomisesti parantamaan ajomukavuutta maksimaalisesti, ja ne näyttävät tyylikkäämmiltä ja ylellisemmiltä.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shandong

Sijainti
Qingdao

Lisätiedot