Luettelo

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Vaijeriköysi-eristimet tärinäneristykseen

Vastaa ilmoitukseen

Korkean suorituskyvyn tärinänvaimennus

Enidine tarjoaa suorituskykyisiä tärinäneristyskomponentteja, kuten vaijerieristimiä ja kompakteja vaijerieristimiä. Vaijerieristimissämme on ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaijeri ja RoHS-standardin mukaiset alumiiniset kiinnitystangot, jotka tarjoavat erinomaiset tärinäneristysominaisuudet. Vaijeriköyden tärinäneristystuotteet ovat korroosionkestäviä, mikä tekee niistä ympäristön kannalta vakaita ja tarjoaa korkean suorituskyvyn erilaisissa sovelluksissa. Öljy, kemikaalit, hankausaineet, otsoni ja äärimmäiset lämpötilat eivät vaikuta eristimiin lainkaan.

Kompakti vaijerieristin on perinteistä vaijeria pienempi, ja se voi vaimentaa iskuja ja tärinää pienissä tiloissa. Yhden pisteen kiinnitys tarjoaa joustavuutta integroitaessa olemassa oleviin tuotteisiin.

Monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojen, puristusmallien ja kokovaihteluiden ansiosta kierreeristintuotteet voivat auttaa järjestelmiäsi täyttämään kaikki teollisuuden, armeijan ja kaupallisen käytön vaatimukset. Enidine on sitoutunut laatuun, ja kaikki tuotteet täyttävät alan standardit, kuten DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 ja MIL E 5400.

Sekä kompakteja vaijerieristimiä että vaijerieristimiä voidaan käyttää keittiöosissa, joissa moottorit ja tuulettimet aiheuttavat tärinää ympäröiviin rakenteisiin. Niitä voidaan käyttää myös tärinän ja lämpölaajenemisen hallintaan.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Saksa