Luettelo

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetterin ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliverkkotehdas teollisten ja kaupallisten metalliverkkoratkaisujen tuotantoon

Vastaa ilmoitukseen

Wetterin ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliverkkotehdas on johtava valmistaja ja viejä, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja metalliverkkotuotteita. Palvelemme laajasti teollisuuden ja kaupan tarpeisiin ja tarjoamme monipuolisen valikoiman lankaverkkoja, suodatinkankaita, seuloja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja lankoja.

Verraton valikoima ja tarkkuus:
Vahvuutemme on valmistamiemme ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lankaverkkojen ja -kankaiden laaja valikoima. Käytämme ensiluokkaisia materiaaleja kudottujen metalliverkkojen ja suodatinkankaiden valmistukseen, jotka on suunniteltu huolellisesti vastaamaan erityisvaatimuksiasi. Tähän kuuluvat valmiiksi koverretut louhintaseulat, mukautetun kokoiset kappaleet, levyt, hihnat ja laaja valikoima valmistettuja suodatintuotteita. Jokainen tuote valmistetaan huolellisesti tarkkojen lankojen halkaisijoiden ja aukkojen koon mukaan, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn ainutlaatuisessa sovelluksessasi.

Räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin sovelluksiin:
Siksi tarjoamme kattavan valikoiman laatuja ja kudontamalleja, jotka vastaavat erityistarpeitasi. Tuotevalikoimaamme kuuluvat:

Yksinkertainen kudos:

Tämä yksinkertainen, neliön tai suorakaiteen muotoisilla aukoilla varustettu yli ja alle -kuvio sopii erinomaisesti sovelluksiin, kuten suodattimiin, siivilöintiin, suojiin ja hyttysverkkoihin.

Twill-kudonta:

Tässä kudoksessa on kaksi yli ja kaksi alle -kuvio, ja se tarjoaa erinomaisen vakauden ja lujuuden, joten se soveltuu samankaltaisiin sovelluksiin kuin sileäpintainen kudos.

Hollantilainen kudos:

Tässä kudoksessa lujuus ja suodatustehokkuus ovat etusijalla suuremman loimilangan halkaisijan ansiosta. Sitä hyödynnetään ensisijaisesti suodatintuotannossa.

Hollantilainen kierteinen kudos:

Tässä kudoksessa yhdistyvät twill-kudosmalli ja paksumpi kudelanka, ja se soveltuu erinomaisesti korkeapaineisiin suodatustehtäviin eri teollisuudenaloilla.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Shandong