Luettelo

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC-MOOTTORI-W86109

Vastaa ilmoitukseen

suunniteltu avustamaan kiipeily- ja nostojärjestelmissä

W86109A

Tällainen harjaton roottori on suunniteltu avustamaan kiipeily- ja nostojärjestelmiä, joilla on korkea luotettavuus, suuri kestävyys ja korkea hyötysuhde. Siinä käytetään kehittynyttä harjatonta tekniikkaa, joka ei ainoastaan tarjoa vakaata ja luotettavaa tehontuottoa, vaan sillä on myös pidempi käyttöikä ja korkeampi energiatehokkuus. Tällaisia moottoreita käytetään useissa eri sovelluksissa, kuten vuorikiipeilyn apuvälineissä ja turvavöissä, ja niillä on merkitystä myös muissa tilanteissa, jotka edellyttävät suurta luotettavuutta ja korkeaa hyötysuhdetta, kuten teollisuusautomaatiolaitteissa, sähkötyökaluissa ja muilla aloilla.


Tuotannon esittely


Tämä harjaton moottori sisältää seuraavat ominaisuudet. Edistyksellisen harjattoman tekniikan avulla se vähentää perinteisten moottoreiden kuluvien osien käyttöä ja parantaa yleistä luotettavuutta ja vakautta. Sisäroottorin rakenne vähentää mekaanista kulumista, pidentää moottorin käyttöikää ja vähentää huoltokustannuksia. Harjaton rakenne vähentää energiahäviöitä ja parantaa energian hyödyntämistä, jolloin saavutetaan korkeampi hyötysuhteen muuntosuhde.

Harjattomilla moottoreilla on tärkeä rooli vuorikiipeilyn apuvälineissä. Sen korkea luotettavuus ja korkea hyötysuhteen muuntamisaste takaavat laitteiden vakaan toiminnan vaikeissa olosuhteissa ja tarjoavat käyttäjille turvallisemman ja luotettavamman kokemuksen. Samalla sitä käytetään laajalti myös turvavyöjärjestelmissä, jotka tarjoavat matkustajille luotettavamman turvasuojan.

Lyhyesti sanottuna harjaton roottorimoottori tarjoaa luotettavaa tehotukea erilaisiin sovellustilanteisiin korkean luotettavuutensa, suuren kestävyytensä ja korkean hyötysuhteen muuntokertoimensa ansiosta, ja se on välttämätön avainkomponentti nykyaikaisella teollisuusalalla.


Yleiset tekniset tiedot:

l Nimellisjännite: 130VDC

l Moottorin kestävyysjännitetesti: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Nimellisteho: 380

l Huippuvääntömomentti: 120N.m

l Huippuvirta: 30A

l Kuormittamaton suorituskyky: 90RPM/0.65A

Kuormitussuorituskyky: 78RPM/5A/46.7N.m

l Alennussuhde: 40

l Eristysluokka: F

l Paino: 5.4Kg



Sovellus:
Sähköinen kiipeilyvarusteet, turvavyöt ja niin edelleen.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Kiina

Alue
Suzhou,215129

Sijainti
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Lisätiedot