Luettelo

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutaminaasi - elintarvikelisäaine ja elintarvike-entsyymi

Vastaa ilmoitukseen

Transglutaminaasi on elintarvikelisäaine.

Se on entsyymi, joka muodostaa proteiinimolekyylien välisiä ristisidoksia. Tärkeimmät tuoteryhmät, joissa käytetään transglutaminaasia:

lihavalmisteet, makkara-/kinkkutuotteet, äyriäistuotteet, leipomotuotteet, maito- ja vegaanituotteet.

TG:n käytöllä on etuja:

* Parantaa lihan rakennetta
* ja lihapalojen välistä sitoutumista
* Vähentää fosfaatteja
* Vähentää vesihäviötä kypsennyksen aikana
* Parantaa lopputekstuuria vähän natriumia sisältävissä tuotteissa
* Parantaa koostumusta ja elastisuutta
* Lisää geelin lujuutta, mikä helpottaa proteiinien häviämistä
* Vähentää kumien ja gelatiinien pitoisuutta
jne.

Sovelletaan eniten: lihatuotteisiin, maitotuotteisiin, äyriäistuotteisiin, leipomotuotteisiin, juusto-/juustotuotteisiin, vegaanisiin tuotteisiin.


Vastaa ilmoitukseen

Kategoria
Tarjous

Valtio
Puola

Sijainti
Rzeszow

Lisätiedot