RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Se on entsyymi, joka muodostaa proteiinimolekyylien välisiä ristisidoksia. Tärkeimmät tuoteryhmät, joissa käytetään transglutaminaasia:
lihavalmisteet, makkara-/kinkkutuotteet, äyriäistuotteet, leipomotuotteet, maito- ja vegaanituotteet.
TG:n käytöllä on etuja:
* Parantaa lihan rakennetta
* ja lihapalojen välistä sitoutumista
* Vähentää fosfaatteja
* Vähentää vesihäviötä kypsennyksen aikana
* Parantaa lopputekstuuria vähän natriumia sisältävissä tuotteissa
* Parantaa koostumusta ja elastisuutta
* Lisää geelin lujuutta, mikä helpottaa proteiinien häviämistä
* Vähentää kumien ja gelatiinien pitoisuutta
jne.
Sovelletaan eniten: lihatuotteisiin, maitotuotteisiin, äyriäistuotteisiin, leipomotuotteisiin, juusto-/juustotuotteisiin, vegaanisiin tuotteisiin.
Kategoria
Tarjous
Valtio
Puola
Sijainti
Rzeszow