Luettelo

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

18.05.2021 01:05

Kosteus- ja lämpötila-anturi, jossa on vaihdettava anturimoduuli

E+E Elektronikin EE212-kosteus- ja lämpötila-anturi soveltuu vaativiin mittaustehtäviin ilmastotekniikassa, maataloudessa ja lääketeollisuudessa. Modulaarisen anturirakenteen ansiosta anturimoduuli voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti suoraan paikan päällä. E+E:n anturipinnoite, laaja valikoima suodatinkorkkeja ja kestävä IP65/NEMA 4 -kotelo takaavat tarkat ja luotettavat mittaukset myös haastavissa työolosuhteissa.

Korkealaatuinen, vaihdettava anturimoduuli

EE212:n anturipäässä on anturimoduuli, jossa on uusimman sukupolven erittäin tarkka E+E-kosteus- ja lämpötila-anturielementti. E+E:n oma anturipinnoite ja suljetut juotospinnat parantavat mittaustulosta ja pidentävät anturielementtien käyttöikää vaativissa ympäristöissä. Moduulin sisällä oleva elektroniikka on koteloitu, joten se on parhaiten suojattu kondensaatiolta. Anturiin on saatavana laaja valikoima erilaisia suodatinkorkkeja.

Yksi EE212:n suurimmista eduista voimakkaasti saastuneessa ja aggressiivisessa ympäristössä käytettäväksi on modulaarinen anturirakenne. Se mahdollistaa anturimoduulin helpon vaihtamisen vain muutamalla toimenpiteellä ja täysin ilman työkaluja. Tämä tarkoittaa, että käyttökatkokset ja huoltokustannukset voidaan minimoida.

Monipuolinen käyttö, helppo konfigurointi

EE212 voidaan mukauttaa joustavasti mittaustehtävän mukaan, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön. Kosteuden ja lämpötilan tarkan mittauksen lisäksi anturi laskee erilaisia kosteuteen liittyviä parametreja, kuten kastepistelämpötilan, absoluuttisen kosteuden ja sekoitussuhteen. Mitatut arvot ovat käytettävissä kahdessa konfiguroitavassa analogisessa lähdössä. Kolme muuta fysikaalista suuretta voidaan näyttää valinnaisella graafisella näytöllä. Maksuttoman EE-PCS-konfigurointiohjelmiston avulla voidaan säätää mittausarvojen määrityksiä, ulostulon skaalausta ja näyttöä.

Asennusystävällinen kotelo

EE212:sta on saatavana seinä- ja kanavaversio. Hyväksi todetun HVAC-kotelon ansiosta anturi voidaan asentaa suljetulla kannella. Tämä tarkoittaa, että elektroniikka on suojattu rakennustyömaan epäpuhtauksilta. Kotelon ruuvit, joissa on bajonettisuljin, helpottavat kannen nopeaa avaamista ja sulkemista sähköasennuksen loppuunsaattamiseksi. Yhdysvaltain markkinoilla käytettäväksi kotelossa on koputusaukko ½ tuuman putkiliitäntää varten.

Lisää uutisia

CDS201-, HTS201- ja TES201-antureiden muodostaman kolmikon myötä itävaltalainen an...

Uuden HTS801:n myötä E+E Elektronik tuo markkinoille tähän mennessä tehokkaimman kosteus- ja lämp...

Digitaalinen anturimoduuli kustannustehokkaaseen kosteuden ja lämpötilan mittaukseen

I...

alkaen 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Halli 3, osastot F31 - F32

Itävaltalainen anturivalmistaja E+E Elektronik laajentaa digitaalisten anturielementtien val...

E+E Elektronikin uusi kosteuslaskin laskee kaikki kosteuteen liittyvät parametrit sekä painekastepisteen.