Luettelo

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

06.07.2021 03:07

Hajautettu tehonsyöttö soveltuu erinomaisesti koneen päällä oleviin sovelluksiin

Tyhjiökapseloidun teknologian ansiosta MTM Power keskittyy kapseloituihin, vankkoihin, pitkäikäisiin, lämpötilan kestäviin ja täysin huoltovapaisiin moduuleihin. Patentoitu lämpöselektiivinen tyhjiökapselointi hidastaa komponenttien vanhenemista ja pidentää MTM Power -laitteiden käyttöikää merkittävästi. Lisäksi tämä maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen kapselointiprosessi ja liitäntä erityisten 7/8" liittimien kautta mahdollistavat IP67-luokan rakenteet ja siten häiriöttömän käytön kentällä. Paras esimerkki ovat
PM-IP67A-sarjan AC/DC-moduulit, joissa on laaja AC- (90...264 VAC) ja DC-tuloalue (100...353 VDC). Automaatiotekniikassa nämä ulkoiset virtalähteet, joiden suojausluokka on IP67, tarjoavat yksinkertaisen ja nopean "plug and play" -ratkaisun ohjauskomponenttien syöttämiseen ilman kustannusintensiivisiä kytkentäkaappeja myös erityisen vaativissa ympäristöissä.

PM-IP67A-sarjan moduulit ovat saatavana yleisillä yksi- ja kaksoislähtöjännitteillä. Ne on suunniteltu maailmanlaajuiseen käyttöön äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa, kuten pölyssä ja kosteudessa, ja ne mahdollistavat tehokkaan ja kustannussäästöjä säästävän ratkaisun erilaisiin tehtäviin kaikissa "koneessa" olevissa sovelluksissa. MTM Power on suunnitellut ne erityisesti hajautettuihin järjestelmiin ilman kytkentäkaappeja, mikä on automaation uusin suuntaus.

Muita ominaisuuksia ovat kestävä rakenne, SMD-tekniikka, automaattinen 100-prosenttinen lopputesti ja
100-prosenttinen burn-in-test. PM-IP67A-sarja tarjoaa 50, 75, 100 tai 200 W:n vakiolähtötehon; se on oikosulkusuojattu, ei tarvitse maadoituskuormaa ja toimii lämpötila-alueella -25 - +70 °C. Moduulit ovat VDE- ja UL/cUL-hyväksyttyjä. Laitteet, joiden lähtöjännite on 24 V, ovat saatavana Limited Power Source -versiona.

.