Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf esittelee uuden monikäyttöisen sentrifugin 5910 Ri

Johtava biotieteiden alan yritys Eppendorf tuo markkinoille uuden sentrifugin, joka on suunniteltu lisäämään tehokkuutta laboratoriossa: Centrifuge 5910 Ri. Tämä uusi sentrifugi on seuraaja suositulle Centrifuge 5910 R:lle, joka on Eppendorfin monikäyttöisten sentrifugien valikoiman lippulaiva. Vuonna 2018 tapahtuneesta käyttöönotostaan lähtien tämä sentrifugi on helpottanut asiakkaiden jokapäiväistä laboratorioelämää maailmanlaajuisesti erinomaisen monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Centrifuge 5910 Ri:n myötä Eppendorf tarjoaa nyt tutkijoille edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka yksinkertaistavat ja nopeuttavat sentrifugointivaiheita: Innovatiivinen kosketusnäytöllinen käyttöliittymä mahdollistaa haluttujen parametrien nopean syöttämisen, kun taas kolmitasoinen käyttäjähallinta sekä suoritettujen ajojen ja vastaavien parametrien dokumentointi lisäävät turvallisuutta ja jäljitettävyyttä. Lisävarusteena saatava yhteys uuteen VisioNize® Digital Lab Suite -järjestelmään mahdollistaa laitteen etävalvonnan ja lähettää käyttäjälle ilmoituksia hälytyksen tai erityistilanteen sattuessa. Lisäksi integroitu pääsy tärkeisiin asiakirjoihin, kuten sertifikaatteihin ja käyttöohjeisiin, on erittäin kätevä.

Laaja valikoima roottoreita ja sovittimia tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia. Ainutlaatuinen yleisroottori mahdollistaa ajansäästön esim. 50 ml:n kartioputkien, levyjen ja 250 ml:n pullojen sentrifugoinnissa ilman roottorin, roottorikuppien tai sovittimien vaihtamista.

Sentrifugin suuri kapasiteetti ja suorituskyky sekä intuitiivinen käyttöliittymä nopeaa ja virheetöntä käyttöä varten takaavat, että uusi Eppendorf Centrifuge 5910 Ri on varustettu vastaamaan nykyaikaisten laboratorioiden vaatimuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja Centrifuge 5910 Ri -laitteesta saat osoitteesta www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...