Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

28.07.2021 01:07

ACE:n uudet törmäysvaimentimet: alumiini- ja teräskomponentit hätäpysäytyksiä varten

Langenfeldissä toimiva ACE Stoßdämpfer GmbH lisää uusilla törmäysvaimentimillaan turvallisuustuotteiden valikoimaansa vankkoja kertakäyttöisiä ratkaisuja. Ne on valmistettu erityisestä alumiini- tai teräsputkesta, joka taittuu törmäyksessä tarkoituksenmukaisesti ja muuntaa törmäyksen liike-energian lämmöksi. Kone-elementit suojaavat rakenteita onnettomuuden sattuessa 98-prosenttisen korkean ja tasaisen energiahäviön ansiosta. ACE Stoßdämpfer GmbH:n törmäysvaimentimet tarjoavat suuren pitkäaikaisen vakauden jokapäiväisessä käytössä sekä erinomaisen suojan hätäpysäytyksen yhteydessä. Ne on myös helppo asentaa ja vaihtaa onnettomuuden jälkeen.

Erittäin imukykyiset yksisuuntaiset ratkaisut hätäpysäytykseen

Uudet törmäysvaimentimet tarjoavat suunnittelijoille erittäin tehokkaan ja taloudellisen yksisuuntaisen ratkaisun laitoksen tai koneen tehokkaaseen suojaamiseen.Näin ollen ne ovat mielenkiintoinen vaihtoehto palautumattomille ja palautuville rakenteellisille vaimentimille sekä hydraulisille turva-iskunvaimentimille. ACE:n uudet turvatuotteet on valmistettu erityisesti suunnitelluista alumiiniputkista tai teräksestä, joiden ulkohalkaisijat ovat 87,5 mm alumiiniversioissa ja 63 mm ja 38 mm teräsversioissa. Vakiona on saatavana kymmenen perustyyppiä, joiden energianvaimennus hätäpysäytyssovelluksissa vaihtelee 670 Nm/tahti ja 11 200 Nm/tahti välillä. Tyypistä riippuen komponenttien suurin isku on 45 mm:n ja 160 mm:n välillä, jolloin alhaiset tukivoimat (13 000 N - 70 000 N) vaikuttavat ratkaisevasti rakenteiden kiinnittämiseen. Käytännössä näitä arvoja voidaan kasvattaa edelleen törmäysvaimentimien sarja- tai rinnakkaisjärjestelyillä, jotta voidaan haihduttaa kerralla mainittuja suurempia energia-arvoja.

Kehittyneissä testisarjoissa kehitettyjen hätäpysäyttimien muita etuja ovat yksinkertainen asennus, helppo jälkiasennus olemassa oleviin järjestelmiin sekä nopea vaihto ja lyhyemmät seisonta-ajat onnettomuuden jälkeen. Lisäksi törmäystapahtuma voidaan rekonstruoida elementin muodonmuutoksesta ja parhaassa tapauksessa välttää tulevaisuudessa. ACE Stoßdämpfer GmbH:n uudet törmäysvaimentimet voidaan toimittaa Langenfeldin varastosta 24 tunnin kuluessa, ja niille on ominaista hyvä hinta-laatusuhde. Perustyypit varmistavat jo nyt luotettavasti lineaariset yksiköt robotiikassa sekä työstökoneiden, kuljetinjärjestelmien ja korkeiden varastointi- ja hakujärjestelmien pääteasennot monissa paikoissa. ACE tarjoaa myös räätälöityjä tyyppejä, jotka yritys voi toimittaa pyynnöstä.

Lisää uutisia

Digitalisaatiota ja lean-johtamismallia pidetään monissa yrityksissä tervetulleena laihdutuskuuri...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

22.12.2023 01:05

Turvalliset iskunvaimentimet
Hätäpysäytysasiantuntijat juhlivat ensi-iltoja elokuvissa ja televisiossa
Kun on kyse teollisuuden vaimennustekniikasta, ACE on yksi ensimmäisistä kohteista, joihin useimmat insinöörit ja suunnittelijat ympäri maailmaa ottavat yhteyttä. Olipa asiantuntijoilla mitä tiedusteluja tahansa, ACE vastaa niihin aina nopeasti, joko verkossa tai henkilökohtaisen yhteydenoton kautta paikan päällä.

Pyörätuolien suunnittelussa on paljon parantamisen varaa. Tästä on osoituksena yksiakselinen Hoss...