Luettelo

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

RotoClamp - vahva kiinnitys turvalliseen tuotantoon

HEMA:n tehokkaat RotoClamp-kiinnitysjärjestelmät soveltuvat erinomaisesti koneiden akseleiden, pöytien ja kääntyvien päiden pyörivään kiinnitykseen. Koska kiinnitysjärjestelmä toimii vikasietoisella periaatteella, se kiinnittää akselit nopeasti ja suurella voimalla myös sähkökatkoksen sattuessa.

Turvalliset ja tarkat tuotantoprosessit HEMA:n pneumaattisilla kiinnitysjärjestelmillä
Monissa teollisuustuotannon koneissa ja järjestelmissä on akseleita ja karoja, jotka on kiinnitettävä turvallisesti eri työasentoihin. Näihin sovelluksiin HEMA tarjoaa RotoClampin: pyörivä kiinnitysjärjestelmä, jota voidaan käyttää myös vikasietoisena laitteena. RotoClamp-järjestelmälle on ominaista suuret kiinnitysvoimat suhteellisen alhaisilla käyttöpaineilla. Tämän mahdollistaa jousiakkuun perustuvan puristusjärjestelmän pneumaattinen toimintaperiaate. Sisäisen jousikalvokammion ja ulomman jousikalvokammion tyhjennyksellä kalvo kevennetään. Tämän seurauksena kiinnityselementti deformoituu elastisesti kiinnityspinnan alueella ja painaa kiinnitettävää akselia. Tarvittaessa puristusvoimaa voidaan lisätä entisestään syöttämällä lisää paineilmaa ulompaan jousikalvokammioon booster-toiminnon avulla.

Painehäiriön sattuessa akseli puristuu välittömästi (vikasietoinen versio). Reaktioaika on erityisen lyhyt pneumatiikan ansiosta. Erittäin lyhyet kiinnitysajat voidaan saavuttaa suoraan kiinnitysmekanismiin asennetun pikalukitusventtiilin ja pikalukituskiinnittimen avulla. RotoClamp on saatavana sisäisenä ja ulkoisena kiinnitysversiona, ja se on yhteensopiva kaikkien teollisuudessa yleisesti käytettyjen akselikokojen kanssa.
BACK

Lisää uutisia

Kääntyvät ikkunamme vapauttavat näkymän